Placa video ASUS AMD Radeon RX 460, 2GB GDDR5, 128-bit

Ai ales o placa video performanta care iti poate satisface cerintele tale in materie de Gaming. Placa video Asus AMD Radeon RX 460, DUAL-RX460-O2G, PCI Express 3.0, GDDR5 2GB, 128-bit, 1244 MHz (OC Mode), 1224 MHz (Gaming Mode), 7000 MHz, DVI*1, HDMI*1, Display Port*1, HDCP, ASUS GPU Tweak II & Driver.

Placa grafică ASUS RX 460 cat si plăcile de bază X99 -A II împărtăsesc teme de culoare care se potrivesc perfect si sunt gata pentru Windows 10. dual RX 460 este echipat cu DirectX 12 pentru o performanta superioara.

Constructia acestei placi video este una inovativa, aceasta dispune de un design modern, este compacta si dispune de doua ventilatoare de racire silentioase si foarte performante. Aceste doua ventilatoare asigura pentru racirea paci video un flux de aer la dublu si un nivl de zgomot redus.

Ventilatoarele dispun de Tehnologie Auto-Extreme Technology si componente Super Alloy Power II pentru un nivel superior de stabilitate. Placa video este dedicata Gaming, se pot juca o multime de jocuri noi, cum ar fi: GTA V, CSGO, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, FIFA17. Aplicatia GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster permite ajustarea intuitiva a performantei si streaming instantaneu al actiunii din jocuri.

Plăcile grafice ASUS RX au două porturi HDMI pentru conectarea unui dispozitiv VR si afisare în acelasi timp , astfel încât vă puteti bucura de experiente captivante de realitate virtuală oricând, fără a fi nevoie să schimbati cablurile. Toate placile video ASUS sunt fabricate acum utilizand Tehnologia Auto-Extreme, un proces de productie 100%

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

automatizat folosit in premiera in industrie, si utilizeaza componente de top Super Alloy Power II ce imbunatatesc semnificativ nivelul de eficienta, reduc pierderile de curent, garanteaza un nivel de zgomot mai scazut al componentelor la nivel maxim de, incarcare si ating un regim de functionare mai rece, pentru calitate si fiabilitate de neegalat.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Procesor

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • O placa video accesibila tuturor.
  • Ventilatoarele nu fac zgomot.
  • Este foarte silentioasa si nu se incalzeste peste limita orice ai juca.
  • Conectivitate foarte usoara.
  • Multtimp nu vei mai avea nevoie de o placa noua, pentru ca ruleaza cele mai noi jocuri cu detaliile la maxim.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.