Pompa de apa JSWm 1BX Pedrollo Sfaturi Utile

Pompa de apa JSWm 1BX Pedrollo este o pompă submersibilă pentru apă curată, proiectată pentru utilizare în sisteme de irigare, alimentare cu apă, drenaj, etc. Aceasta poate funcționa cu o presiune maximă de 10 bari și poate livra până la 1.1 metri cubi de apă pe oră.

Pompa este construită din materiale de calitate și este proiectată pentru a fi rezistentă la uzură și coroziune. Este, de asemenea, ușor de instalat și de întreținut, ceea ce o face potrivită pentru proiecte rezidențiale sau comerciale mici.

Vezi oferta aici

Corpul pompei este fabricat din oțel inoxidabil, care este rezistent la coroziune și uzură. Șurubul de etanșare este realizat din cauciuc sintetic, care asigură o etanșare bună și o durată de viață mai lungă. Șurubul de etanșare este înconjurat de o garnitură din grafit, care asigură o etanșare suplimentară împotriva pătrunderii apei în motor.

Aceasta este echipată cu un motor cu rotor închis, care poate funcționa în condiții de apă curată sau ușor încărcată cu particule. Motorul este protejat de un sistem de termoreglare, care asigură o temperatură optimă a uleiului și o durată de viață mai lungă a motorului.

Mai multe oferte aici

Pompa JSWm 1BX Pedrollo este ușor de instalat și de întreținut. Este dotată cu un cablu de alimentare cu lungimea de 10 metri, care poate fi conectat direct la priză. Pompa poate fi instalată în orice poziție, dar este recomandată instalarea într-o poziție verticală.

În concluzie, Pompa JSWm 1BX Pedrollo este o alegere bună pentru proiecte de irigare, alimentare cu apă sau drenaj. Este construită din materiale de calitate și este proiectată pentru a fi rezistentă la uzură și coroziune.

Pompa de apa JSWm 1BX Pedrollo Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Practica

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Eficienta
  • Usor de folosit
  • Practica
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.