Premergator cu jucarie muzicala Easy Roz

Premergator cu jucarie muzicala Easy Roz este destinat bebelusilor de la 6 luni +. Premergatorul este un element ajutator si distractiv pentru bebelusi in perioada primilor pasi, insa trebuie tinut cont de catre parinti ca acesta nu va ajuta bebelusul sa mearga mai repede, fiecare copil se dezvolta in ritmul lui.

Premergator cu jucarie muzicala Easy Roz este prevazut cu 8 roti pentru o stabilitate mai mare, are in dotare o jucarie electronica cu sunete. Inaltimea premergatorului poate fi ajustata in trei trepte pentru a se adapta etapelor de crestere ale micutului.

Masuta muzicala a premergatorului este detasabila. Husa se poate indeparta si curata la temperaturi de pana la 30 grade. Greutatea maxima sustinuta de premergator este de 15 kg. Inspectati periodic premergatorul pentru a observa la timp posibilele defectiuni.

Asigurati-va ca nu are acces la scari, seminee, aragaz, radiatoare sau alte zone periculoase din casa. NU lasati niciodata copilul nesupravegheat in premergator.

NU ridicati bebelusul cu tot cu premergator.

NU lasati bebelusul pentrumult timp in premergator, pe termen lung acest lucru poate insemna o intarziere a inceperii mersului neasistat.

Produsul vine cu o garantie de 24 luni.
Pentru mai multe detalii despre pret si informatii desprodus intra aici.
Categorie produs: Premergatoare
Pentru: Fete, Baieti
Varsta: 6 luni +
Numar roti: 8
Material: Plastic
Culoare: Roz
Greutatea premergatorului: 4kg
Greutatea maxima suportata: 15 kg

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

rezistenta

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Numarul rotilor, jucarie muzicala, culoare placuta, husa detasabil.

Contra

  • Lipsa melodiilor pe masuta.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.