Robot de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK, 1000W, 6 viteze, bol otel inoxidabil 5L, accesoriu aluat, tel, capac anti-stropire, Negru

Robot de bucatarie Kenwood Kmix KMX750BK, 1000W, 6 viteze, bol otel inoxidabil 5L, accesoriu aluat, tel, capac anti-stropire, Negru, este un accesoriu potrivit pentru orice bucatarie moderna.

Acest robot este construit din piese si materiale de calitate, foarte rezistente si durabile. Puteti gati acum cele mai sofisticate preparate de patiserie, impresionaza-ti priteni cu cea mai delicioasa paine gatita in casa de tine din cele mai proaspete ingrediente.

Mai mult decat atat exista peste 20 de accesorii optionale disponibile astfel incat sa puteti prepara toate preparatele preferate.

Puterea robotului de bucatarie este de 1000W, pentrudiferite preprate robotul de bucatarie dispune de 6 trepte de viteza, acest este echipat cu picioruse speciale anti-alunecare (pentru o stabilitate mai buna), bolul are o capacitate de 5l.

Accesorii suplimentare, robotul dispune de Disc emulsionare. Robotul de bucatarie are un design ultra modern, este compact si de caliate.

Acesta isi gaseste foarte usor locul in bucatarie, pentru ca dimensiunile lui sunt urmatoarele: 35.5 x 38.5 x 24 cm – (W x D x H).

Greutatea acestui aparat electrocasnic este de 10.9kg. Materialul din care este confectionat robotul de bucatarie este inox de cea mai buna caitate.

Pretul este aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Curatare

10.0/10

PRO

  • Se foloseste forte usor.
  • Motorul are putere foarte mare.
  • Dupa folosire, se curata foarte usor.
  • Dimensiunile reduse face depozitarea ui in cele mai inguste locuri.
  • Design modern.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.