Router Wireless TP-LINK Archer C60, Dual Band, 1350 Mbps, 5 Antene externe (Alb)

Pentru a avea o viteza buna la internet, fara sa ai intreruperi sau blocari de pagina vei avea nevoie de un router performant. Azi iti recomandam sa achizitionezi Router Wireless TP-LINK Archer C60, Dual Band, 1350 Mbps, 5 Antene externe (Alb).

Garantat nu vei ramane fara conexiune la internet, indiferent de device-ul folosit. Această tehnologie este concepută pentru activități online cu trafic mare și ajută la rularea aplicațiilor la viteze triple față de standardul precedent, 802.11n.

Rezultatul? Wi-Fi mai puternic, mai rapid și capabil să dea frâu liber dispozitivelor tale wireless. Cele 5 antente iti va oferi o o distanta de conexiune foarte mare fara pierderi de semnal.

Odata conectat la acest router, vei putea initia apeluri video, vei putea sa te joci online, vei putea face streaming HD, toate in acelasi timp fara intreruperi.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Router-ul are un design elegant, modern, acesta isi va gasi locul in orice incapere fara sa iasa in evidenta. Configurarea lui Archer C60 durează doar câteva minute datorită interfaței sale intuitive.

Configurația se face de asemenea rapid, chiar din mâna ta, cu ajutorul aplicației TP-Link Tether, cea mai ușoară modalitate de acces și management al routerului prin intermediul smartphone-ului.

Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Conexiune la internet.

10.0/10

Putere semnal

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Instalare foarte usoara.
  • Distanta de conectare este foare mare.
  • Nu se pierde semnalul.
  • Design elegant
  • Wi-Fi Dual Band simultan rapid.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.