Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 160 x 200 cm

Saltea Ortopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ, 160 x 200 cm este un produs de calitate ce it va face somnul mai linistit.

Stim cu totii ca somnul este cel mai important pentru om, este momentul cand ne incarcam bateriile pentru urmatoarea zi de munca.

Salteaua ortopedica este formata din mai multe straturi, stratul superior Memory Aquagel-AirFresh de 2cm, densitatea 50 kg/mc. Strat de spuma poliuretanica de 14cm HD-High Resilience, densitatea 30 kg/mc.

Strat de material termoregulator, antitranspirant si antialergic de 300 gr/mp pe ambele parti ale saltelei. Strat TNT de 30 gr pe ambele parti ale saltelei.

Pentru a verifica daca produsul se gaseste in stoc, intra aici.

Banda tridimensionala are rolul de a permite o aerisire interna constanta dar si de a proteja salteaua de bacterii si mucegai. Aerul trece prin banda iar salteaua ramane uscata.

Astfel umezeala acumulata in timpul somnului va fi redusa rapid si eficient. Greutatea maxima pentru o singura persoana este de 110kg, greutatea totala a saltelei este de 22kg.

Ce mi se pare cam subtire este stratul spumei de memorie, este de doar 2cm, acest lucru o poate face cam rigida pentru unee persoane care vor sa doarma pe o saltea mai moale.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra aici.

Materialul din care este confectionata husa exterioara este din Aloe Vera.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Comfort

10.0/10

PRO

  • Material suprafata Aloe Vera Fresh.
  • Coloana are intotdeauna o pozitie corecta si prin urmare sunt saltele excelente pentru cei care sufera de scolioza, hernie si sciatica.
  • Memory Aquagel Husa Aloe Vera Ortopedica.
  • Se curata foarte usor.
  • Strat de material termoregulator, antitranspirant si antialergic de 300 gr/mp pe ambele parti ale saltelei.

Contra

  • Pretul usor cam mare.
  • Stratul spumei de memorie, cam subtire.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.