Saltea Previ Novo 14+5, Memory Aquagel AirFresh, 160×200 cm

Daca ai ales sa achizitionezi Saltea Previ Novo 14+5, Memory Aquagel AirFresh, 160×200 cm trebuie sa sti ai facut o achizitie buna, pentru ca isi face treaba excelent si ofera o calitate a somnului superioara.

Persoanele sensibile la toate miscarile partenerului nu se vor mai trezi in momentul cand cealalta persoane se intoarce de pe o parte pe alta. Salteaua va ramane pe pozitie!!! Caracteristicile cheie ale acestei saltele sunt: Antialergic, Ortopedica, Antitranspirant, Tratat cu Aloe Vera.

Greutatea maxima recomandata/persoana este de maxim 100kg, grosimea spumei de memorie este suficineta 5cm. Intretinerea se face foarte usor, tot ce trebuie sa faci este sa aspiri periodic suprafata saltelei.

Foarte bine de stiut! Nu utiliza solutii lichide de curatare pe saltea, aceasta se poate pata. Folosirea unei huse de protectie este recomandata, pentru a proteja salteaua de elementele externe (praf, mizerie, transpiratie). Cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita.

Banda tridimensionala are rolul de a permite o aerisire interna constanta dar si de a proteja salteaua de bacterii si mucegai. Aerul trece prin banda, fiind ventilat total, salteaua ramanand uscata.

Astfel umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliminata rapid si eficient.

Pretul se gaseste aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Mod de intretinere

10.0/10

Caracteristici cheie.

10.0/10

Greutate suportata

10.0/10

PRO

  • Spuma de memorie este destul de groasa.
  • Tratata spcial cu Aloe Vera.
  • Intretinere foarte usoara.
  • Tesatura de acoperire este moale si delicata.
  • Riscul aparitiei alergiilor este indepartat.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.