Scutece Huggies Elite Soft 1 Pareri si Sfaturi Utile

Scutece Huggies Elite Soft 1 sunt scutece pentru nou nascuti din gama Elite Soft.

Aceste sunt alcatuite din bumbac organic la exterior si suprafata Soft Absorb la interior pentru a oferi copilului confort de lunga durata si absorbtie instanta a umezelii, in timp ce pielea bebelusului tau respira natural.

Invelisul exterior al scutecului este din bumbac organic 100%. Materialele cu micropori permit pielii bebelusului sa respire. Buzunarul interior este creat special pentru a preveni scurgerile. Indicatorul de umiditate isi va schimba culoarea atunci cand scutecul trebuie schimbat.

Banda pentru talie este moale si foarte elastica si poate fi fixata foarte repede. Suprafata Soft Absorb absoarbe scaunul lichid in cateva secunde si pastreaza pielea uscata, pernutele moi creeand o bariera delicata intre pielea bebelusului si scaunul moale.

Datorita functiei Soft Absorb, Scutece Huggies Elite Soft 1 ocupa primul loc in topul alegerilor mamicilor pentru bebelusi, datorita confortului sporit pe care acestea il ofera atat in timpul zilei cand bebe se joaca cat si in timpul noptii cand acesta doarme.

A se pastra in conditii maxime de igiena. A se pastra in conditii optime de temperatura, ferit de umezeala si razele soarelui, in incaperi aerisite.

Recomandam aceste scutece ca fiind unele dintre cele mai bune de pe piata. Protejeaza pielea bebelusilor.

Scutece Huggies Elite Soft 1 Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Confort

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.