Set de pernă și pilotă Dormeo Siena Pareri si Recomandari

Set de pernă și pilotă Dormeo Siena este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o noapte confortabilă și odihnitoare. Setul este compus dintr-o pernă clasică și o pilotă Siena Light, ambele cu dimensiuni ideale pentru un somn confortabil.

Perna clasică Siena are dimensiunea de 50×70 cm și este umplută cu un amestec de fibre de poliester de înaltă calitate, ceea ce o face moale și confortabilă, dar totodată și susținătoare pentru gât și cap. Husa pernei este realizată dintr-un material de calitate superioară, moale la atingere și ușor de întreținut, astfel încât perna poate fi spălată ușor și poate fi menținută curată și igienică.

Pilota Siena Light are dimensiunea de 140×200 cm și este umplută cu fibre de poliester de înaltă calitate, care oferă un nivel optim de izolare termică, fără a fi prea grea sau prea călduroasă. Pilota are o husă realizată dintr-un material de calitate superioară, care este moale la atingere și ușor de curățat.

În general, Set de pernă și pilotă Dormeo Siena este o alegere excelentă pentru cei care caută confort și calitate la un preț accesibil. Ambele componente ale setului sunt fabricate cu materiale de calitate superioară, astfel încât să puteți fi siguri că veți beneficia de o noapte de somn confortabilă și odihnitoare, în fiecare noapte.

Set de pernă și pilotă Dormeo Siena Pareri si Recomandari

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Confortabile

10.0/10

Rezistente

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Materiale de calitate
  • Confortabile
  • Rezistente la uzura
  • Pozitie corecta pe perna

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.