Set Regis Stone Ideal Set 2 tigai cu efect de piatra incinsa

Set Regis Stone Ideal este un set de tigai alcatuit din doua tigai cu efect de piatra incinsa. Alimentele isi vor pastra calitatile si proprietatile nutritive datorita invelisului special, antiaderent,din care acestea sunt realizate.

Acestea sunt foarte rezistente la zgarieturi. Otelul inoxidabil este cel mai bun material folosit la fabricarea vaselor de bucatarie. Datorita acestui material tigaile Regis Stone sunt foarte durabile, ele pastrandu-si calitatile si aspectul placut, timp indelungat.

Mai mult, otelul inoxidabil ajuta la distribuirea uniforma a caldurii pe toata suprafata tigaii, ceea ce face ca mancarurile sa fie gatite perfect, tigaile fiind apoi foarte usor de curatat. Carcasa, realizata din aluminiu forjat, asigura o conductibilitate termica excelenta si garanteaza rezistenta si durabilitatea tigailor Regis Stone.

Tigaile Regis Stone sunt destinate celor ce pun sanatatea lor si a familiei pe primul loc. Cu Regis Stone veti gati mult mai sanatos, mancarurile vor fi mult mai gustoase, iar timpul destinat curatarii acestora va fi mult mai mic. Tigaile Regis Stone sunt ideale pentru a fi folosit pe plite cu gaz, cu inductie, electrice si ceramice.

Tigaile Regis Stone au numeroase avantaje, printre care si: nu necesita adaugare de ulei/ grasimi suplimentare, carcasa este realizata din aluminiu forjat, baza este din otel inoxidabil, distributia caldurii se face uniform, rezistenta la zgarieturi cu un invelis de 4 mm grosime, invelis antiaderent cu efect de piatra incinsa.
Categorie produs – Tigai Regis Stone
Tip produs – Set tigai
Continut pachet – 1 tigaie cu diametrul de 28 cm, 1 tigaie cu diametrul de 20 cm.

Uni au mai cumparat:

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Utilitar

10.0/10

Practic

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Carcasa din aluminiu forjat.
  • Inductie superioara a caldurii.
  • Invelis antiaderent cu efect de piatra incinsa.
  • Distributie uniforma a caldurii.
  • Nu necesita adaugare de ulei/ grasimi suplimentare.

Contra

  • Ca si contra aceasta tigaie este perfecta, NU ARE DEFECTE!!!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.