Set Tensiometru Healthy Line SHL-158LA + Termometru Healthy Line SHL-T08R

Set Tensiometru Healthy Line SHL-158LA + Termometru Healthy Line SHL-T08R este alcatuit dintr-un tensiometru digital de incheietura si un termometru digital.

Tensiometrul este foarte performant cu rezultate rapide si complete. Este prevazut cu sensor pentru batai neregulate ale inimii si indicator pentru nivelul tensiunii masurate in raport cu valorile normale.

Acesta poate fi folosit cu usurinta in confortul propriului camin. Ecran LCD cu afisaj mare – Permite vizualizarea simultana a tuturor parametrilor masurati: tensiunea sistolica, diastolica si puls impreuna cu data si ora.

Ecranul mare permite vizualizarea valorilor masurate cu data si ora. Aparatul poate stoca seturi de cate 40 de date masurate pentru 3 utilizatori cu o singura apasare pe butonulMEMORY.

Senzorul pentru puls neregulat va avertizeaza in cazul in care valorile masurate nu sunt cele bune.

Umflarea si dezumflarea mansetei este realizata prin controlul automat a valvei mansetei, pentru o solicitare minima a vaselor de sange la fiecare masuratoare. Indicator LED – Butonul “START/STOP” este iluminat cateva secunde cand este folosit la pornirea/oprirea tensiometrului.
Termometrul digital masoara temperatura oral in 8-10 secunde, axilar in 10-20 secunde, iar rectal in 8 secunde. Rezistent la apa, cu cap flexibil, afisare digitala si ecran LCD.
Categorie produs – Tensiometre Healthy Line
Tip produs – Tensiometru de incheietura
Metoda de masurare – Oscilometrica
Puls (batai / minut) – 40 – 199
Numar de memorii – 3 persoane a cate 40 de date fiecare
Circumferinta manseta – 13.5 – 19.5 cm
Plaja de masurare (mm Hg) – 0 – 300
ALTELE
Afisaj – LCD
Afisare digitala cu data si ora
Culoare – Gri

Glucometru Healthy Line SHL-G800, acest aparat va trebui sa fie nelipsit din casele in care se afla persoane care au probleme cu glicemia. Iti va fi de mare ajutor in momentul cand vei avea glicemia scazuta sau marita.

Glucometru CareSens N + 10 teste + 10 ace, testare rapida si precisa, nu necesita codare, Negru. Cu acest aparat de masura a glicemiei vei scapa de griji. Doar introduceti testul si puteti realiza determinarea glicemiei.

Aparat pentru determinarea glicemiei CODE FREE, masoara curentul creat si transforma rezultatul in cantitatea de glucoza din sange. Sangele este tras automat in bandeleta prin atingerea picaturii cu capatul bandeletei.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Beneficiu

10.0/10

termometru

9.0/10

fiabilitate

10.0/10

PRO

  • Un aparat care trebuie in orce casa.
  • Este un aparat care iti va fi de folos in momentele cand vei avea nevoie sa sti de urgenta temparatura corpului si tensiunea.
  • Foarte bun pentru monitorizarea tensiuni la domiciliu.
  • Usor de folosit

Contra

  • Produsul este foarte bun in schimb pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.