Sistem Divertisment Pasageri Duo Cinema Next Base, Negru

Sistem Divertisment Pasageri Duo Cinema Next Base reprezinta un sistem la care puteti viziona filme si asculta muzica. Duo Cinema este un sistem de divertisment cu doua ecrane pentru tetierele vehiculelor si a fost conceput pentru a oferi un produs nou si sigur pentru masina, ce va tine pasagerii captivati pe tot parcursul calatoriei cu minimum de efort.

Puteti trimite fisierele de pe telefon, tableta si dispozitive de stocare USB direct catre Duo Cinema pentru a fi vizualizate.

El poate fi folosit atat de catre copii cat si de catre adulti, datorita controlului minimalist de la distanta. Cea mai importanta caracteristica a Duo Cinema este faptul ca sistemul de montare pe stalpii de sustinere a tetierei foloseste un sasiu de aluminiu si a trecut cu brio testul de rezistenta ECE-R17 pentru a garanta singuranta pasagerilor aflati in miscare.
Categorie produs – Radio, CD, DVD player auto NEXT BASE
Tip produs – DVD Auto
Specificatii Display Master – Rezolutie 1024×600, Temperatura Operare ‐10°C to +50°C, Temperatura Stocare ‐30°C to +80°C,Display 10.1inch TFT LCD, DVD Player NTSC/PAL; CD-R; CD DVD-RW; DVD+R; DVD+RW; DVD-RW; CD+RW; HDCD; DVD-R; DVD-RW, DVD-DL,etc
Specificatii Display Slave – Butoane Da (touch), 5 butoane, Certificare CE, Crash test ECE-R17 Da, Culoare Negru, Difuzor 8Ω/1W*2, Dimensiuni 268 (L) x 195 (W) x 32 (H), Display 10.1 inch TFT LCD, Interfata Jack casti 3.5mm, Procesor RT2487
Rezolutie 1024×600,
Accesorii – Cablu de incarcare 1.8 m cu soclu de 4.0 mm, Manual instalare rapida, Cheie Imbus, Manual Utilizare, Telecomanda IR,Adaptor.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Imagine

10.0/10

Sunet

10.0/10

PRO

  • Sistemul poate fi utilizat si de catre adulti si de catre copii.
  • Se monteaza foarte usor pe tetierele scaunelor.
  • Cele 5 butoane pe touch te vor ajuta sa controlezi tot sistemul.
  • Playerul citeste cu foarte mare succes urmatoarele formate: JPEG;MPEG1;MPEG2;MPEG4;DiVX 4.x;DiVX 5.X;XviD.
  • Pentru pasageri din spate acum calatoriile lungi si plicticoase se vor transforma in placere

Contra

  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.