Smartwatch Metalic cu Telefon-micro sim IDLZ-0900 PLUS,Card Micro-SD, Bluetooth, Touchscreen, WhatsApp, Notificari, Camera 1,3 MPX, Monitorizare Somn,Sedentarism, Anti-pierdere, Browser, Facebook, Silver

Smartwatch Metalic cu Telefon-micro sim IDLZ-0900 PLUS,Card Micro-SD, Bluetooth, Touchscreen, WhatsApp, Notificari, Camera 1,3 MPX, Monitorizare Somn,Sedentarism, Anti-pierdere, Browser, Facebook, Silver este un gadget de ultima generatie ce iti va fi de folos atunci cand nu te astepti.

Ceasul are un design ultra-modern, poate fi purtat de copii, femei si barbati. Cureaua este confectionata dintr-un material silicon foarte usor ce se muleaza pe mana fara sa il simti.

Ceasul spart este compatibil cu sistemul de operare android si iOS. Stilul Casual il face sa se asorteze la tinutele obisnuite. Ceasul functioneaza cu Micro-SIM, poti initia apeluri, poti raspunde la apelurile primite, poti primi notificari de pe facebook, WhatsApp, e-mail si multe alte notificari benefice.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Ceasul are disponibila bluetooth, are un ecran cu un display capacitiv de 1.5″ si o rezolutie de 240 x 240 pixeli, 128M Ram si 64 MB ROM, memoria sa putand fi extinsa printr-un card TF de maxim 32 GB.

Functii principale: Functia de dispozitiv telecomanda prin conexiune Bluetooth cu telefonul tau sau poate fi folosit si ca un mini-telefon, prin introducerea unei cartele Micro SIM. Capacitatea bateriei este de 380 mAh.

Pentru mai multe detalii despre produs poti intra AICI.


10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Durata Baterie

10.0/10

Functii de lucru

10.0/10

PRO

  • Este un ceas foarte folositor.
  • Monitorizeaza foarte multe activitati zilnice.
  • Cureaua de silicon se muleaza foarte usor.
  • Poate fi purtat la tinutele obisnuite.
  • Poti initia si primi apeluri direct de pe ceas.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.