Solid State Drive (SSD) extern LaCie Rugged Thunderbolt 1TB, USB 3.0, Aluminiu

Solid State Drive (SSD) extern LaCie Rugged Thunderbolt 1TB, USB 3.0, Aluminiu este un dispozitiv de stocare foarte rezistent la socuri ”IP 54”. Extem de rapid, ce foloseste interfata USB 3.0 si Thunderbolt.

Nu trebuie sa alegeti intre intre durabilitate, mobilitate si viteza foarte mare. Cu ajutorul acestui HDD vei obtine viteza foarte mare de transfer pe Mac si PC cu ajutorul interfetelor USB 3.0 si Thunderbolt (pana la 387 MB/s). Vei putea transfera fisiere mari in timp foarte scurt.

Conexiunea intre HDD si unitatea PC sau laptop se face foarte usor, tot ce trebuie sa faci este sa conectezi un cablu usb intre cee doua dispozitive. Nu vei intampina incompatibilitati intre HDD si laptop.

Cu USB 3.0 si Thunderbolt, LaCie Rugged este ideal atat pentru Mac cat si pentru PC. Deoarece este compatibil si cu USB 2.0 poate fi conectat la orice calculator.

Nu vei mai duce grija fisierelor importante pe care va trebui sa le depozitezi sau sa le transporti intre birou si alta locatie. Daca ai flme la rezolutie mare cum ar fi 4k, le poti incarca pe acest HDD si poti rula de pe el cu foarte mare usurinta. Jocurile care au dimensiuni mari pot fi copiate in intregime si cu mare viteza.

Capacitatea de 1T este suficienta pentru a incarca cele mai importante fisiere. Carcasa este fabricata dintr-un material foarte dur, acesta poate rezista la cazaturi de la o distanta de maxim 2m.

Finisajele si design-l sunt de o calitate ireprosabila si moderna. Greuatatea este foarte mica in raport de capacitatea lui.
Caracteristici Generale
Capacitate – 1 TB
Form Factor – 2.5″
Interfata USB – 3.0, Thunderbolt
Rata de transfer – 5 Gbit/s (USB 3.0), 10 Gbit/s (Thunderbolt)
Sisteme de operare – Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Mac OS X 10.6.8 or higher
Dimensiuni (W x D x H mm) – 89 x 140 x 24
Greutate (g) – 350

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Rata de transfer

10.0/10

Sistem de operare

10.0/10

Viteza scriere

10.0/10

PRO

  • Solid State Drive (SSD) extern LaCie Rugged Thunderbolt 1TB este foarte folositor pentru persoanele care au de transferat fisiere importante si in siguranta.
  • Rata de transfer este ametitoare 5 Gbit. Nici nu vei realiza timpul de copiere al fisierelor.
  • Conexiunea intre unitatea PC sau laptop se face foarte usor, vei avea nevoie doar de un cablu usb.
  • Filmele si jocurile vor putea fi copiate in cel mai scurt timp.
  • Dupa acest HDD poate rula fimele tale favorite.

Contra

  • Culoarea este doar portocalie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.