SONY WX800UI – Receptor CD 2 DIN cu USB, Control bidirectional iPhone/iPod, Music Playback pentru Android, Conexiune directa subwoofer, MegaBass,Iluminare taste variabila 2 zone

SONY WX800UI – Receptor CD 2 DIN cu USB si control bidirectional iPhone/iPod, music playback pentru Android si conexiune directa subwoofer plus mega bass este special conceput pentru a reda sunetul la cea mai inalta calitate indiferent de sursa de redare, acest lucru este posibil datorita tehnologiei incorporata Digital Sound Enhancement Engine care imbunatateste calitatea sunetului oricarui fisier, iar Dynamic Stage Organiser (DSO) genereaza un sunet de scena perfect la nivelul urechilor, simuland existenta unor boxe virtuale pozitionate deasupra bordului.

Alegeti din maxim 35000 culori diferite, astfel incat sa puteti potrivi luminile stralucitoare cu decorul masinii dumneavoastra. Iluminarea cu doua zone va permite sa alegeti setari separate pentru zonele cheie si zonele afisajului. Egalizatorul reglabil permite reglarea si personalizarea sunetului.

Ecranul de care acesta dispune are o putere de 5 ori mai mare decat a unui ecran conventional. Beneficiati de un sunet natural si puternic chiar si la un volum redus gratie amplificatorului DRA2, ce asigura o putere de iesire de 55Wx4.

Functia MegaBass se activeaza cu o simpla apasare de buton, iar sunetele joase sunt amplificate instantaneu. Compatibil MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV.
Categorie produs – Radio, CD, DVD player auto Sony
Tip produs – Receptor CD 2 DIN
Putere audio – (W, PMPO) 4 x 55
Montare – 1 DIN
Conexiuni – Aux
Telecomanda – Nu

7.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Imagine

0.0/10

Sunet

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor pe masina, sunetul pe care il scoate este inconfundabil.
  • Functia de ipod/usb si aux iti va da posibilitatea sa te conectezi cu o multime de aparate in care ai muzica incarcata.
  • Accesul la toate comenzile se face foarte usor, butoanele sunt asezate sa nu incomodeze.
  • Are un finisaj de cea mai buna calitate, margini rotunjite, se potriveste in orice tip de bord.

Contra

  • In momentul instalari va trebui sa fi foarte atent la codul culorilor de la fire.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.