Anthelios Dermo-Pediatrics spray pentru protectie solara pentru copii SPF 50+ Pareri Utile

Anthelios Dermo-Pediatrics spray pentru protectie solara pentru copii SPF 50+ este un produs excelent pentru a proteja pielea copiilor de efectele daunatoare ale razelor solare. Acest spray este creat special pentru pielea sensibila si delicata a copiilor, si ofera o protectie inalta impotriva razelor UVA si UVB.

Una dintre cele mai mari avantaje ale acestui produs este faptul ca este foarte usor de aplicat. Spray-ul este usor de folosit si se intinde foarte bine pe piele, astfel incat nu este nevoie sa masezi produsul pentru a-l absorbi. In plus, spray-ul este rezistent la apa, astfel incat poate fi folosit si la plaja sau in piscina.

Vezi oferta aici

Formula produsului este foarte delicata si nu contine parabeni sau parfumuri, ceea ce face acest produs potrivit si pentru pielea foarte sensibila si predispusa la iritatii. De asemenea, contine si apa termala La Roche-Posay, care ajuta la calmare si hidratarea pielii.

Un alt avantaj important al acestui produs este faptul ca ofera o protectie de lunga durata. Chiar si in timpul activitatilor in aer liber, cum ar fi joaca sau sporturile, copiii sunt protejati impotriva efectelor daunatoare ale soarelui.

Mai multe detalii aici

In concluzie, Spray-ul pentru corp La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ este un produs excelent pentru a proteja pielea copiilor de efectele daunatoare ale razelor solare. Formula sa delicata, usor de aplicat si rezistenta la apa fac din acest produs o alegere ideala pentru orice activitate in aer liber.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Notino Vezi oferta Farmacia Silva Vezi oferta Vivantis

Anthelios Dermo-Pediatrics spray pentru protectie solara pentru copii SPF 50+ Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Beneficiu

10.0/10

Cantitate

10.0/10

Gama

10.0/10

PRO

  • Protectie foarte ridicata.
  • Intra foarte bine in piele.
  • Nu contine parfum.
  • Ingrediente de calitate
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.