SSD extern Verbatim Vx450 128 GB, USM 3.0, Negru

SSD extern Verbatim Vx450 128 GB, USM 3.0, Negru este cel mai nou depozit de stocare electronic in domeniu, cu o rata de transfer de pana la 450MB/sec, este perfect pentru toti utilizatorii care vor performanta si viteza la dispozitivele de stocare.

Se conecteaza foarte usor la unitatea PC sau la laptop prin intermediul cablului usb. Este ideal pentru editare video sau pentru maximizarea performantelor in jocuri.

Vx450 este un HDD extern foarte silentios si compact, are un consum redus de energie, pentru ca acumulatorul de la laptop sa nu se consume foarte repede.

SSD-ul extern este 100% compatibil cu USB 2.0. Daca iti doresti un dispozitiv de stocare extern, SSD extern Verbatim Vx450 128 GB, USM 3.0, Negru este cea mai buna alegere.

Dimensiunile mici il face foarte usor de transportat in buzunar. Carcasa este cofectionata dintr-un material foarte dur, acesta va atenua socurile pe care hdd-ul le poate incasa.

Este compatibil cu o multime de sisteme de operare,
Detalii Tehnice
Capacitate – 128 GB
Interfata USB – 3.0
Rata de transfer – 450 MB/sec
Sisteme de operare – Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Mac OS X 10.4
Culoare – Negru

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Rata de transfer

10.0/10

Sistem de operare

10.0/10

Viteza scriere

10.0/10

PRO

  • SSD-ul extern Verbatim este excelent pentru a copia fisiere, are rata de transfer foarte mare. Nu vei astepta, decat foarte putin pana cand acesta va prelua toate fisierele pe care ai ales sa le incarci.
  • Este idela pentru a copia filme, jocuri sau fisiere importante ce nu pot sta in calculatorul de la birou sau in laptop.
  • Se conecteaza imediat cu unitatea PC sau laptop printr-un simplu cablu usb.
  • Verbatim este una dintre cele mai bune firme care fabrica dispozitive de stocare.

Contra

  • Capacitatea este de 128GB.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.