Sterilizator Profesional Pupinel Cu Aer Cald, Control Electronic

Sterilizator Profesional Pupinel Cu Aer Cald, Control Electronic este unul dintre cele mai cumparate sterilizatoare de pe piata. Este realizat din materiale de calitate, rezistente. Pupinelul se recomanda saloanelor de infrumusetare, saloanelor de coafura, cabinetelor veterinare, saloanelor de tatuaj si oriunde se lucreaza cu ustensile care necesita sterilizare la cald. Pupinelul este indicat deasemenea si pentru cei care lucreaza de acasa in aceste domenii, de exemplu pentru manichiuriste este un aparat indispensabil dar si pentru cine isi face in mod constant unghiile acasa.
Sanatatea si siguranta clientelor este cea mai importanta pentru ca nimeni nu isi doreste probleme, nici clienta si nici profesionistul. Ambii trebuiesc sa fie in siguranta. Sa nu uitam ca in saloane si unde se lucreaza cu ustensile care se folosesc la mai multe persoane, se pot transmite o multime de bacterii si boli, mai grave sau mai putin grave. Trebuie evitat acest lucru si asta se poate face prin folosirea sterilizatorului pupinel cu aer cald. Pupinelul este foarte incapator, astfel ca nu va trebui sa bagati la sterilizat de doua ori. Reglajul temperaturii si timpul sunt prestabilite, este foarte usor de folosit.


Nu uitati un amanunt foarte important, pupinelul se va folosi doar cu pungute speciale, atfel riscati sa va stricati ustensilele.
Calibrarea lui se va face la un centru specializat. Pupinelul este certificat de conformitate si inscriptia CE. Pretul este unul foarte bun. Foarte usor de folosit si de intretinut.


Specificatii Sterilizator Pupinel:

Masuri ( masina principal ) : 31 x 14 x 21 cm.
Masuri ( interior ) : 25 x 12 x 5 cm.
Masuri ( Tava ) : 24.3 x 11.3 x 2.7 cm.
Volumul intern : 1.8 L.
Timer: 120 minute reglabil.
Temperatura: 20-250° C reglabil.
Tensiune: 100V – 120V / 60Hz sau 220V – 240V / 50Hz.
Putere: 300 W.
Greutate bruta: 4.20 kg.

 

Sterilizator Profesional Pupinel Cu Aer Cald, Control Electronic

10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Calitate materiale

10.0/10

Livrare

10.0/10

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.