Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240B, 240 W, 80 RPM, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Tub alimentare 80 mm, Negru/Argintiu

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240B, 240 W, 80 RPM, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Tub alimentare 80 mm, Negru/Argintiu este acceosriul cel mai potrivit pentru a incepe fiecare dimineata.

De cum ne trezim va trebui sa ii oferim organismului cel mai sanatos suc proaspat natural din fructe si legume, fara conservanti, aditivi alimentari sau coloranti.

Pentru a trai sanatos va trebui sa adopti un regim alimentar curat bazat numai pe sucuri naturale din legume si fructe. Acestea reprezinta o sursa bogata de vitamine si antioxidanti necesara detoxifierii, regenerarii tesuturilor si, nu in ultimul rand, imbunatatirii metabolismului, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Proiectarea si fabricarea acestui storcator consta in utilizarea unei tehnologii de stoarcere lenta (80rpm), ce permite obtinerea celui mai bun rezultat in ceea ce priveste sucul natural din fructe si legume.

Ce inseamna acest lucru? Star-Light Slow Juicer pastreaza mai multa pulpa in sucul extras, spre deosebire de vechile storcatoare centrifugale.

Mai multa pulpa in sucul stors, mai putin suc in pulpa reziduala, obtinandu-se astfel un amestec omogen bogat in vitamine.

Storcatorul dispune de un recipient special pentru depozitarea de pulpa ce are o capacitate de 0.8l. Reciepientul pentru suc din dotarea are o capacitate de 1l.

Tubul larg cu care este prevazut storcatorul iti va fi de foarte mare ajutor, pentru ca nu va trebui sa maruntesti legumele si fructele pe care intentionezi sa le transformi in cel mai delicios suc.

Storcatorul dispune de un sistem ingenios antialunecare, acesta va putea sa isi faca treaba fara sa ai grija ca acesta se va deplasa din locul instalat.

Pretul se afla aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Puetre de stoarcere

10.0/10

Sisteme de siguranta

10.0/10

Recipiente suc si pulpa

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Copatibil cu masina de spalat.
  • Functie reverse
  • Sistem anti-picurare.
  • Tub de alimentare foarte larg.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.