Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W Informatii Utile si Pareri

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W este un dispozitiv de ultima generatie, proiectat pentru a oferi o metoda eficienta si rapida de a obtine sucuri proaspete si sanatoase din fructe si legume. Acest storcator are o putere de 240 W si o viteza de rotatie de 80 RPM, care permite extragerea maximului de suc din fructe si legume, in timp ce pastreaza vitaminele si mineralele esentiale.

Unul dintre avantajele acestui storcator este capacitatea sa mare de stocare, cu un recipient de suc de 1.0 litri si un recipient pentru pulpa de 0.8 litri, care va permite sa obtineti o cantitate mai mare de suc intr-o singura utilizare, fara a fi nevoie sa il goliti des.

Vezi oferta aici

Storcator Star-Light SJB-240W este echipat cu o functie de inversare, care permite curatarea melcului dupa utilizare, asigurand o curatare usoara si rapida, si prelungind durata de viata a dispozitivului.

Designul tubului de alimentare de 80 mm permite alimentarea cu fructe si legume de marime medie, fara a fi nevoie sa le taiati in prealabil, economisind timp si efort. Storcatorul este disponibil in culorile alb si rosu, care se potriveste cu decorul oricarei bucatarii.

Mai multe detalii aici

In concluzie, Storcatorul de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W este un dispozitiv eficient si usor de utilizat, care va permite sa obtineti sucuri proaspete si sanatoase din fructe si legume, in confortul propriei case. Acest storcator este perfect pentru cei care doresc sa adopte o alimentatie sanatoasa si sa evite sucurile din comert, pline de conservanti si zahar adaugat.

Raportul pret calitate este unul foarte bun si putem spune ca este o investitie foarte inspirata, un produs de un real ajutor daca va doriti un stil de viata sanatos. Recenziile sunt pozitive si putem spune ca merita toti banii.

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W Informatii Utile si Pareri

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

Rezistent

10.0/10

PRO

  • Rezistent
  • Puternic
  • Practic
  • Usor de folosit
  • Raport pret calitate bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.