Storcător electric de roșii Palumbo Pavi SM 3 Inox Pareri Utile

Storcător electric de roșii Palumbo Pavi SM 3 Inox este o alegere excelentă pentru cei pasionați de prepararea conservelor și sosurilor casnice. Cu o putere de 375W și o capacitate de producție de până la 180 kg/h, acest storcător este un ajutor de nădejde în bucătăria ta.

Cuva din inox asigură o igienă impecabilă și durabilitate pe termen lung. Acest material rezistent și ușor de curățat permite prelucrarea roșiilor fără a afecta gustul sau calitatea acestora.

Storcătorul Palumbo Pavi SM 3 Inox este echipat cu un sistem de alimentare automat, care facilitează procesul de storcere a roșiilor. Aceasta înseamnă că nu trebuie să le decojești sau să le tai în bucăți mici înainte de a le introduce în storcător, economisind timp și efort.

Cu ajutorul a două site cu perforații diferite incluse în pachet, poți ajusta grosimea sosului de roșii produs. Astfel, poți obține un sos fin și omogen sau poți păstra bucățele de roșii pentru a le folosi în diverse rețete.

Storcătorul electric Palumbo Pavi SM 3 Inox dispune de o structură robustă și stabilă, care asigură stabilitatea în timpul utilizării. De asemenea, este echipat cu un motor puternic, care permite prelucrarea eficientă a roșiilor și menținerea unui ritm de lucru ridicat.

Un aspect important al acestui storcător este ușurința în utilizare și curățare. Componentele sale pot fi demontate rapid și ușor, permițând o curățare completă și igienică după fiecare utilizare.

În concluzie, storcătorul electric de roșii Palumbo Pavi SM 3 Inox este un echipament profesional și performant, perfect pentru cei care doresc să prepare conserve și sosuri casnice de calitate superioară. Cu o putere de 375W, o capacitate de producție ridicată și o cuvă din inox, acest storcător este robust, ușor de utilizat și de curățat. Poți prepara rapid și eficient sosul de roșii dorit, savurând gustul autentic și prospețimea ingredientelor tale preferate.

Storcător electric de roșii Palumbo Pavi SM 3 Inox Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Materiale calitate

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Profesional
  • Raport pret calitate corect
  • Practic
  • Rezistent
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.