Tastatura Wireless Samsung VG-KBD1000, Black

Cu totii ne dorim comoditate maxima cand urmarim emisinile noastre preferate sau filmele favorite la Smart TV, pentru a beneficia de un comfort maxim iti sugeram sa cumperi Tastatura Wireless Samsung VG-KBD1000, Black.

Vei avea acces la toate functiile televizoruui tau inteligent. Poti comuta pe internet, youtube sau pe postul tau favorit. Accesarea internetului cu Smart Hub nu a fost niciodata atat de simpla.

Puteti scrie mesaje pentru retelele sociale si e-mailuri sau puteti introduce adrese web rapid, usor si confortabil. Conectivitatea Bluetooth 2.1 va permite sa fiti conectat fara probleme si sa tastati de unde doriti, indiferent daca trebuie sa fiti la birou sau va relaxati pe canapea.

Eliberati-va de cabluri prin tastarea wireless. Touchpadul incorporat al tastaturi te va ajuta sa navighezi si sa deschizi noi pagini pe internet, necesita doar o atingere fina.

Tastatura se transforma in cea mai performanta telecomanda. Este o placere sa o utilizati, cu un aspect estetic subtire si atractiv si o rama minimala in jurul tastelor, ce ofera o senzatie de tastare rapida si confortabila. Luati acasa o tastatura versatila de care veti fi mandru ca o detineti.

Aceasta tastatura se conecteaza la toate dispozitivele compatibile de la samsung. Este perfecta pentru a compune mesaje care sa fie trimise prin dispozitivul mobil.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Utilizatorii carora li se pare mai confortabil si mai rapid sa tasteze pe tastaturi clasice decat pe ecrane tactile au acum o alternativa extraordinara.
Detalii Produs:
Tip Accesoriu – Tastatura Wireless
Compatibilitate – Samsung ES6100 si modelele superioare, Samsung E550 si modelele superioare
Altele – Conectare prin Bluetooth 2.1, Baterii AA.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

design

10.0/10

comoditate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

PRO

  • Se conecteaza foarte usor la dispozitivele samsung.
  • Foarte utila si foarte comoda.
  • Acces rapid la toate functiile Smart TV-ului tau.
  • Bateriile se consuma foarte greu.
  • Touchpad-ul este foarte util.

Contra

  • Distanta dintre Smart TV si tastatura nu trebuie sa fie mai mare de 10m.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.