Termosemineu peleti Burnit PM 25

Termosemineu peleti Burnit PM 25 este tot ce vei avea nevoie pentru a incalzi o casa decenta acolo unde nu exista retea de gaze. Soba are un design ultra modern, compacta si foarte bine asezata.

Acest termosemineu poate functiona foarte bine ca o centrala termica, pentru ca se poate racorda calorifere la ea. Soba dispune de un rezervor generos ce poate stoca pana la 45kg de peleti, acest rezervor va trebui alimentat periodic.

Arderea peletilor se face cu eficienta de 90 – 93% si autonomia la soba pe peleti variaza in functie de izolatia casei, temperatura exterioara si alti factori ajungand la intervale cuprinse intre 15 pana la 36 ore.

Pentru a avea o flacara normala si pentru a intretine arderea va trebui sa foositi peleti de calitate, acestia vor trebui sa aiba 6mm. care sunt arsi cu un consum de 0,8 /- 3 kg/h in functie de treapta in care functioneaza.

Termosemineul dispune de un cos de evacuare a gazelor arse de 80mm care va trebui scos in afara cadirii.

Soba iti va asigra un grad sport de confort, datorita telecomenzi, vei avea posibilitatea de a regla temperatura la care termosemineul sa lucreze.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Un avantaj il confera sertarul de cenusa, acesta va trebui controlat si curata de maxim doua ori pe saptamana. Cu un vatrai se curata gaurile din vasul de ardere. Din cenusar se aspira cenusa depusa.

Ca si masura de precautie atunci cand alimentati soba cu peleti este recomandat sa nu sprijiniti sacul de peretii termosemineului. Pentru ca soba sa ucreze la capacitate maxima va trebui ca peletii sa fie uscati.

Va recomandam ca saci cu peleti sa fie depozitati in locuri fara umiditate.

Montajul sobei se face foarte usor, va trebui sa aveti o platforma de beton dreapta si spatiu de mini 1m in jurl termosemineului.


Detalii Produs
Tip produs – Semineu
Tip combustibil – Peleti
Tip ardere – Standard
Tip montare – Podea
Material – Metal
Functii – Telecomanda
Culoare – Negru/Rosu
Randament – 93 (%).

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Capacitate Incalzire

10.0/10

Montaj

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Se incalzeste lejer o casa de 140 mp.
  • Consum foarte mic e peleti, cam doua tone pe iarna.
  • Datorita design-ului revolutionar se poate monta chiar in sufragerie.
  • Functioneaza excelent.
  • Temperatura se poate regla din telecomanda.

Contra

  • Va trebui ca de doua ori pe saptamana sa fie curata cenusarul impecabil.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.