Tetiera PNI HM700A-B, Negru

Tetiera PNI HM700A-B de culoare neagra este un gadget specific vizionarii filmelor si nu numai in interiorul autoturismelor. Acestea pot fi redate si vizionate la cea mai buna calitate datorita ecranului LCD de 7 inch.

Tetiera poate fi utilizata ca un monitor separat pentru redarea filmelor sau jocurilor de pe o alta tetiera cu DVD player sau intrare USB, sau un alt multimedia player.

Fermoarul de protectie ajuta atat la protejarea ecranului de lovituri cat si de tentativele de efractie si furt. Deoarece este prevazuta cu tije reglabile in latime, si cu adaptoare speciale de grosime, tetiera PNI HM700A-B este compatibila cu o multitudine de autoturisme.

Produsul vine in pachet cu o telecomanda, care ofera un confort sporit in utilizare. Astfel aveti acces la functiile simple cum ar fi ajustarea volumului, luminozitatii, culorii sau pornirea/oprirea aparatului.

Atat designul placut cat si dimensiunile reduse nu incomodeaza in niciun fel soferul. Dupa ce ati conectat cablurile audio-video, selectati intrarea video din tetiera HM700A iar apoi veti vedea pe ecran imaginea transmisa de la celalalt dispozitiv.
Categorie produs – Radio, CD, DVD player auto PNI
Tip produs – Tetiera auto
Telecomanda – Da
Rezolutie (pixeli) – 480 x 234
Tip monitor – Tetiera
Tehnologie – TFT LCD
Dimensiuni (mm) – 220 x 290 x 130, Greutate (g)-1000
Altele – Suport reglabil, Cablu alimentare 3 mufe RCA

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Imagine

10.0/10

Sunet

10.0/10

PRO

  • Aceasta tetiera se potriveste celor care au deja un DVD player in masina si vor sa vada anumite filme, DVD-uri pe tetiera.
  • Un produs excelent, destinat a fi utilizat in drumetiile lungi.
  • Husa cu fermoar, ecran generos, meniu foarte usor de accesat.

Contra

  • Nu are difuzoare, sunetul filmului se aude in boxa masinii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.