Tigaie wok Tefal First Cook, thermo spot, 28 cm

Tigaie wok Tefal First Cook, thermo spot, 28 cm este un produs de uz casnic de buna calitate, mai multe persoane care au achizitionat aceasta tigaie se declara super multumite.

Pentru ca: materialul folosit din interior este teflon de cea mai buna calitate, dispune de doua functii extrem de avantajoase.

Acestea sunt – Thermo-Spot, Invelisul interior anti-aderent. Tigaia ste compatibila cu masina de spalat vase, se poate folosi pe surse de caldura (gaz si electric). Forma perfect rotunda te va ajuta sa pregatesti cele mai rafinate mancaruri si deserturi.

Manerul este fix, acesta este un avantaj, pentru ca la obisnuitele tigai manerul este prins intr-un surub care in timp se slabeste si manaerul nu mai este stabil.

Dimensiunile tigaii sunt urmatoarele: lungime – 46,8cm, latime – 29,4cm, diametrul este de 28cm, adancime – 7,5cm. De retinut este faptul cainteriorul tigaii este foarte rezistent, acesta aproape ca nu se zgarie.

Dupa folosire se curata foarte usor, in timpul folosiri aceasta nu lipeste.

Indicator de temperatura Thermo-Spot™ iti arata cand poti incepe sa gatesti. Cum functioneaza? Este simplu! Chiar in interiorului tigaii aveti un indicator care devine rosu o data ce ajunge la temperatura ideala de preparare. Inainte de incalzire, pattern-ul Thermo-Spot® este clar vizibil.Pe masura ce tigaia se incalzeste, culoarea incepe sa se schimbe.O data ce se ajunge la temperatura ideala, pattern-ul Thermo-Spot® devine rosu solid, asigurandu-va o temperatura uniforma si ideala pentru a gati. Baza Durabase ce asigura o distribuire uniforma a caldurii. Compatibile cu toate sursele de caldura, mai putin inductie. Invelis interior antiaderent PowerGlide rezistent la zgarieturi. Invelis exterior antiaderent usor de intretinut.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit aici!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Surse de caldura

10.0/10

Design

10.0/10

Material de fabricare

10.0/10

PRO

  • Foarte rezistenta.
  • Design modern.
  • Teflon de calitate.
  • Se curata imediat dupa folosire.
  • Compatibila cu masina de spalat.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.