Total Crunch Fir Belt

Total Crunch Fir Belt este o centura fitness ce te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Acesta va topi grasimile princresterea temperaturii corpului, stimularea transpiratiei si presarea zonelor cu probleme.

Centura va crea un efect de sauna astfel corpul tau va topi grasimile in plus si vei pierde din surplusul de kilograme din zonele cele mai importante, talie si abdomen.

 

 

 

Pretul se afla AICI

Total Crunch Fir Belt este fabricat din neopren de cea mai buna calitate ce se ajusteaza pe talia fiecarei persoane prin prindere. cu fermoar

.

Total Crunch Fir Belt este potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati. Sistemul de prindere prin fermoar este foarte benefic, acesta nu se va desface in momentele nepotrivite. Total Crunch Fir Belt se poate purta atat in sala de fitness cat si acasa, pe dedesuptul hainelor sa pe deasupra.

Aici beneficiezi de reducere

Acesta va lucra continuu pentru a te scapa de kilogramele depuse in plus pe aripioare si iti va aplatiza abdomenul. Total Crunch Fir Belt poate fi ajustat in talie pana la 127 cm, 92 cm x 26 cm, dispune de 5 nivele de inchidere cu fermoar. Instructiuni de utilizare.

Functii speciale pentru Total Crunch Fir Belt: topeste grasimea din talie si din zona abdomenului, efect de sauna, relaxeaza, tonifica, modeleaza si aplatizeaza abdomenul.

Solutia pentru talia ta perfecta este Total Crunch Fir Belt!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

design

10.0/10

Utila

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de purtat.
  • Usor de folosit.
  • Se poate purta atat la birou cat si acasa.
  • Sistemul de prindere prin fermoar nu ii va permite sa se desfaca in momente nepotrivite.
  • Aplatizeaza abdomenul

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.