Ulei motor Mobil Super 2000 X1, 10W40, 4L

Ulei motor Mobil Super 2000 X1, 10W40, 4L este un produs de calitate ce va face ca motorul masini tale sa simta diferenta intre uleiul pe care l-ai folist si Mobil Super 2000.

Acest ulei a fost testat pe mai multe tipuri de motor inainte de a fi scos pe piata, pentru a asigura performanta motorului dumneavostra. Mobil Super 2000 asigura si previne o depunere a namolului, mentine piesele din interiorul motorului curate si unse pentru a lucra la capacitate maxima.

Va asigura protectia motorului la temperaturi inalte, o protectie de cea mai buna calitate anti-uzura. Cel mai important lucru pe anotimpul de iarna este pornirea la temperaturi scazute. ExxonMobil recomanda Mobil Super 2000 X1 10W-40 in cazul in care intalniti conditii de condus ocazional dificile.

Calitatea sa asigura durabilitatea componentelor si minimizeaza costurile de intretinere. in comparatie cu uleiurile conventionale, acest produs ofera o economie de combustibil imbunatatita.

Depaseste cerintele specificatiilor OEM. Lubrifiant de inalta performanta, care asigura economie de combustibil si este realizat pe baza tehnologiei testate a uleiurilor sintetice Mobil 1.

Produs spre a va oferi o siguranta a protectiei care o depaseste pe cea a uleiurilor conventionale, acest produs este in special recomandat pentru conditii de rulare dificile ocazionale, cand acesta poate ajuta la combaterea pagubelor provocate de un stres sporit asupra motorului.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Descriere Produs:
Compatibilitate – Benzina, Diesel
Vascozitate – 10W40
Capacitate – 4l
Tip ulei – Semi-sintetic
Norme ACEA – ACEA A3/B3
Norme API – API SL, API CF.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

vascozitate

10.0/10

Lubrifiere

10.0/10

Intretinerea motorului

10.0/10

PRO

  • Ofera fiabilitate.
  • Are grija de componentele motorului.
  • Protejaza cand lucrul se face la temperaturi foarte ridicate.
  • Previne depunerea namolului.
  • Asigura pornire la temperaturi scazute pe timp de iarna.

Contra

  • Nu este recomandat sa il folositi mai mult de 10000 de km.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.