Motocoasa Makita EM3400U, motor 2 timpi, 1150W, 6.4KG

Makita este una dintre cele mai bune branduri ce fabrica scule si unelte, azi iti propunem sa arunci o privire peste Motocoasa Makita EM3400U, motor 2 timpi, 1150W, 6.4KG.

Este foarte usor de folosit, consumul de benzina este redus, foarte usor de maniut pentru ca are doar 6,4kg. Motocoasa Makita este ideala pentru cosit si defrisat vegetatie diversa pe suprafete intinse.

Transmisia de la motor la capul taietor este de tip ax rigid. Manerul ergonomic este de tip U. Motocoasa este prevazuta cu sistem anti-vibratii eficient conferind utilizatorului un grad ridicat de confort si un timp indelungat de utilizare fara a-i fi afestata sanatatea.

Consum de carburant foarte mic datorita sistemul de ardere a gazelor. Pornire usoara datorata pompei Primer. Designul ergonomic ofera un confort mare de utilizare.

Detalii Generale:
Tipul de taiere ” cosire” pentru acest model de motocoasa este pe fir, maniurea motocoasei se face cu ajutorul ghidonului, tipul de motor folosit este in 2 timpi, pornirea este manuala.

Specificatii Tehnice:
Capacitate cilindrica – 0.75 l, puterea dezvoltata de motor este de – 1150 W, putere – 1.6 cp, nivelul de zgomot este foarte redus, doar – 109.1 dB.

Descopera pretul AICI!!!

Motocoasa Makita EM3400U, motor 2 timpi, 1150W, 6.4KG

9.6

Calitate

10/10

  Pret

  10/10

   Design

   10/10

    Functii speciale

    8/10

     Consum de benzina

     10/10

      Pros

      • Consum redus de benzina.
      • Foarte silentioasa.
      • Usor de manuit.
      • Diametru suficient de cosire.
      • Foarte usoara.

      Cons

      • Nu am identificat contra indicatii.

      Related posts

      Leave a Comment

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.