Acvariu curbat Aquabiz 36 litri

Acvariu curbat Aquabiz este un acvariu cu o capacitate de 36 litri. Acvariile Aquabiz au avantajul de a avea un design unic in Romania, fiind si extrem de rezistente.

Forma si materialul din care acesta este realizat permit vizualizarea interiorului fara a fi nevoie sa ne apropiem prea mult de el. Modelul curbat al acestui produs elimina 100% neplacerile si disconfortul cauzat de imbinarea peretilor, asa cu se intampla deseori atunci cand folosim un acavriu clasic cu peretii drepti.

Atat acavriile cat si pestii alaturi de plante, sunt extrem de usor de intretinut. Cu ajutorul unor cunostinte minime in ceea ce priveste intretinerea si dezvoltarea pestilor de acvariu, va veti putea bucura la maximum de toate beneficiile aduse de achizitionarea unui astfel de obiect. Pestii aduc starea liniste si un confort vizual extrem de placut.

Aceste doua beneficii sunt accentuate de forma, dar si de sticla extrem de clara din care este realizat acest acvariu. Colturile frontale ale acvariului sunt construite din geam curbat astfel ca geamul frontal si cele doua laterale sunt construite dintr-o singura bucata de sticla.

Partea inferioara este atasata pe o folie ce creaza o bariere termica menita sa protejeze pestii dumneavoastra de variatiile de temperatura.
Categorie produs – Acvarii & Terarii Aquabiz
Tip produs – Acvariu dreptunghiular pentru pesti
Dimensiuni – Capacitate 36 l, Lungime 45 cm, Latime 28 cm, Inaltime 30 cm, Greutate 7 Kg, Grosime sticla 5 mm.

Produse Similare:

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Duritate sticla

10.0/10

Design

10.0/10

Parctic

10.0/10

PRO

  • Acvariile curbate reprezinta modele noi pe piata din Romania.
  • Model unic in Romania.
  • Sigilat cu silicon pentru a preveni scurgerile.

Contra

  • Grosime sticla 5 mm.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.