Hranitor automat JBL Autofood + 2 buc Hrana pentru pesti JBL Grana-Discus Click, 250ml

Hranitor automat JBL Autofood este un hranitor automatic pentru pestii de acvariu, ce foloseste hrana sub forma de granule(3mm) si are posibilitatea de a fi setat la 4 hraniri pe zi.

JBL Autofood poate fi montat in acvariu, fie cu mansoane de aspiratie sau prin montarea cu ajutorul unei cleme puternice. Impingeti fie cele doua manere ale mansoanelor de aspiratie, fie montura clemei pe bara de suport a aparatului JBL AutoFood.

Atunci cand montati acest aparat asigurati-va ca nu exista posibilitatea ca stropii de apa sa patrunda prin deschizatura pentru alimentarea cu hrana, asigurandu-se protectia componentelor electronice impotriva umezelii.

Umpleti spatiul destinat hranei granule si taiati folia de sigilare suficient ca harana sa poata cadea, insa aceasta trebuie sa ramana atasata de container fara a atinge palnia de dozare.

Hranitorul automat JBL Autofood poate fi montat pe acvarii cu o grosime a sticlei de pana la 28 mm. Acesta functioneaza cu baterii de tipul AA, inlocuiti bateria atunci cand nu mai apare nici o liniuta. Curatati dispozitivul cu o carpa din microfibra, precum JBL WishWash.

Dupa caz, curatati compartimentul pentru hrana si canalul palniei cu ajutorul unei perii uscate.Acest aparat precum si bateriile uzate nu se vor arunca la cosul de gunoi.

Ele vor fi transportate la un punct de colectare sau la magazinul distribuitor.

Produsul vine cu un cadou ce contine 2 buc hrana pentru pesti JBL NovoGranoVert mini Refill, 100 ml.
Categorie produs – Hranitoare acvarii JBL
Tip produs – Automat
Pentru – Pestii de acvariu
Mancare compatibila – Granule
Capacitate – 250 ml
Culoare – Negru

Produse Similare:

  • Hranitor automat pesti Eheim 3581 electronic. Hranitorul automat Eheim 3581 ofera o modalitate simpla si eficienta de a hrani pestii atat in perioadele in care acvaristul nu este prezent, cat si in timpul cat acesta are acces la acvariu.
  • Hranitor JBL Artemio 3. Se potriveşte exact pe recipientul de recoltare (JBL Artemio 2). De asemenea, potrivit pentru alte tipuri de alimente vii.
  • Sistem de hranire JBL NovoStation pentru Pesti, locul ideal de hranire al tuturor pestilor de acvariu. Mancarea nu va mai pluti pe intreaga suprafata a acvariului. Dimensiuni 90 x 90 mm.

7.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Folositor

10.0/10

Design

0.0/10

Parctic

10.0/10

PRO

  • Poate fi folosit pentru acvarii mai mari.
  • Un produs foarte bun, mai ales cand nu esti acasa si esti plecat in concediu. Pesti din acvariu vor fi hraniti fara nici o problema.
  • O multime de clienti se bucura de acest aparat foarte important care nu trebuie sa lipseasca din dotarea acvariului tau cu pesti.

Contra

  • Atentie la ce tip de hrana il alimentezi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.