Acvariu sticla Dennerle Betta Cube, 10 litri

Acvariu sticla Dennerle Betta Cube este un acvariu cu o capacitate totala de 10 L. Se stie ca ,pestii ofera relaxare, de aceea este indicat sa avem un astfel de acvariu in incinta spatiului unde petrecem cele mai multe ore.

Un acvariu viu colorat datorita diferitelor specii de pesti, a algelor si a celorlalte elemente de decor si nu numai ofera o senzatie extrem de placuta, atat la nivel vizual cat si la nivel psihic.

Acvariul din sticla Dennerle Betta Cube este realizat din sticla ultra-clara cu o grosime de 5mm, iar partea frontala are colturile rotunjite, oferind astfel o vedere panoramica.

Acvaristica nu a fost nicicand mai accesibila celor pasionati de speciile acvatice. Betta Cube 10L include filtru de colt Nano Clean, sistem de iluminare Nano Light 9W cu o temperatura de culoare de 6000°K, poster de fundal de culoare neagra, suport din burete si capac din sticla.

Filtrul silentios si extrem de eficient fac din acest produs alegerea ideala pentru pestisori. Acvariul cu pesti este extrem de usor de intretinut.

Regula pentru cantitatea de apa necesara unui peste este sa i se acorde cate un litru de apa pentru fiecare centimetru din lungime. Plantele din acvariu au si ele rolul lor, asa ca nu le neglijati.
Categorie produs – Acvarii & Terarii Dennerle
Tip produs – Acvariu sticla
Forma – Dreptunghi
Putere bec – 9W
Dimensiuni – Capacitate 10 l,Lungime 20 cm, Latime 20 cm, Inaltime 25 cm, Grosime sticla 5 mm.

Produse Similare:

  • Acvariu Aquael Leddy 60. Incalzitorul este super smecher simplu de folosit, capacul are un neon dar foarte bine echipat.
  • Dimplex Aquarium Virtual Fish. Acvariu virtual Dimplex cu tehnologie Opti-V – Full HD Plasma va da clasa locului in care este amplasat, va crea o ambianta linistitoare.
  • Acvariu sticla Dennerle NanoCube Marinus Complete, 60 litri. Nano Marinus Bio-Circulator 4in1 este elementul de baza al sistemului Nano Marinus. Combinatia a patru functii ofera un habitat biologic stabil pentru ingrijirea faunei acvatice si un mediu propice pentu dezvlotarea coralilor, pestilor, crabilor si crevetilor.

7.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Grosimea Sticlei

10.0/10

Material

0.0/10

Capacitate

10.0/10

PRO

  • Calitatea acvariului este buna.
  • Filtrul este silentios si eficient.
  • Calitatea filtrului este excelenta.
  • Forma acvariului minunata.

Contra

  • Aveti foarte mare grija la umplerea acvariului cu apa.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.