Scaun Bicicleta THULE TH100105

Scaun Bicicleta THULE TH100105 este alegerea perfecta atunci cand vrem ca, de plimbarea adultilor in natura, sa beneficieze si cei mici. Scaunul de Bicicleta THULE este ideal pentru a-i face celui mic cunostinta cu bicicleta.

Cu cat copilul este mai mic, cu atat deplasarea lui pe propria bicicleta se va face pe distante cat mai mici. Cu ajutorul acestui scaun imbinam placerea de a face sport si placerea de a-i arat copilului cat mai mult din natura, indiferent de traseul ales.

Acest scaun se foloseste pentru plimbarea copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani, acestia vor beneficia de o vizibilitate foarte buna, vor comunica mai usor cu parintele, iar siguranta va fi de 100% deoarece copilul va fi asezat in fata parintelui.

Intotdeuna cand mergeti alaturi de cel mic pe bicicleta, sa fiti foarte atenti, sa mergeti cu o viteza adaptata drumului, si in functie de varsta copilului sa adaptati si timpul petrecut pe bicicleta.

Se foloseste doar in prezenta adultilor! Scaunul este prevazut cu suport pentru talpi si centuri de siguranta pentru acestea, hamul este ajustabil.

SE RECOMANDA ATENTIA SPORITA IN TIMPUL PLIMBARILOR PENTRU A SE EVITA ASTFEL EVENTUALELE ACCIDENTE.
Categorie produs – Portbagaje si suporti auto
Tip produs – Scaun bicicleta
Model – TH100105
Pentru – 1-3 ani
Producator – THULE

Produse Similare:

  • Plasa portbagaj elastica CARFACE 005 este foarte utila cand aveti de fixat inportbagaj mai multe obiecte ce se tot misca prin portbagaj in timpul calatoriei tale cu masina.
  • Portbagaj bicicleta THULE TH100044, foarte eficient, cand vrei sa pleci la plimbare cu bicicleta in oras si ai o multime de lucruri de luat dupa tine. Portbagajul iti va fi de mare ajutor.
  • Scaun Bicicleta THULE TH100106 copilul va fi in siguranta si tu vei avea posibiitatea sa fi atent la drum. Alege acest scaun special pentru copil si nu vei mai avea grija ca, copilul nu va fi in siguranta.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Siguranta

10.0/10

Material

10.0/10

practic

10.0/10

PRO

  • Foarte util la plimbarile in parc impreuna cu copilul tau.
  • Ofera siguranta si poti s-a supravechezi copilul in timpul plimbarii.
  • Are un sstem de siguranta foarte performant.

Contra

  • Atentie la sitemul de prindere si la centurie in care va trebui sa asezi copilul.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.