Aer conditionat portabil Trotec PAC 2610 E, Clima 3 in 1 (racire, ventilare, dezumidificare), Putere racire 2,6 kW, Capacitate racire 9000 BTU, Telecomanda, Timer, Display digital

Aer conditionat portabil Trotec PAC 2610 E, Clima 3 in 1 (racire, ventilare, dezumidificare), Putere racire 2,6 kW, Capacitate racire 9000 BTU, Telecomanda, Timer, Display digital, este un aparat electrocasnic de calitate, super ietin, design elegant, finisaje ultra moderne.

In raport clitate/pret este o alegere foarte buna. Avantajul acestui model de aparat de aer conditionat este ca poate fi mutat dintr-un loc in altul cu foarte mare usurinta de catre oricine.

Aparatul de aer conditionat mobil poate fi folosit atat la birou cat si acasa. Suprafata de lucru este de pana la 85 m³. Este ideal pentru racire, dezumidificare si ventilare.

Deservirea climei are loc fie de la panoul cu taste cu membrana, aflat pe partea de sus a aparatului, fie cu ajutorul telecomenzii cu infrarosu incluse in furnitura.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Daca nu doriti sa utilizati comanda, clima are un suport special pentru depozitarea acesteia. Aparatul de aer conditionat dipune de o multime de avantaje, va vom enumera cateva dintre cele mai importante: – 2,6 kW putere de racire, Panou de deservire usor de intretinut, cu taste cu membrana, Directie reglabila de evacuare a aerului, 3 trepte de suflare si suflanta automata.

De remarcat este faptul ca acest tip de AC este foarte silentios ( in comparatie cu alte aparate din gama mobila ).

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit AICI!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Functii speciale

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Dezumidifica si ventileaza spatii mari.
  • Consum redus de energie electrica.
  • Foarte silentios.
  • Usor de montat.
  • Usor de intretinut.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Nu are wifi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.