Aparat de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A Inverter 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-diagnoza, Wi-FI

Aparat de aer conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A Inverter 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-diagnoza, Wi-FI, este un aparat de AC super performant.

Are un design elegant, extrem de silentios, raportul calitate pret foarte avantajos. Raceste si incalzeste foarte bine ” aproape instant”. Unitatea centrala ce se monteaza in casa are un design ultra modern, acesta se adapteaza foarte bine in orice incapere.

Usor de intretinut, filtru Catechin, functia I-Feel ( senzor de temperatuta in interiorul telecomenzii), debit volumetric de aer in functie de nevoile utilizatorilor.

Acest tip de aer conditionat este ideal pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, case, vile, apartamente, garsoniere, dormitoare si living-uri, oferind o eleganta estetica inedita incaperii, precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului.

Consumul de curent electric este foarte scazut, zgomotul aproape ca nici nu se simte. Singul minus pe care il are aparatul de aer conditionat este in momentul cand ii setezi o comanda ” pentru fiecare atingere de tastat” bipul se aude prea tare.

Pentru mai multe detalii tehnice, intra AICI!!!

Suprafata in care aparatul da randament maxim este de 35m², AC raceste pana la minim 15(-°C) incalzirea aerului o face pana la maxim (+43°C).

Aparatul de aer conditionat dispune de o multime de functii, acestea sunt: Autodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Purificare, Racire, Ventilatie.

Descopera pretul AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Functii speciale

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • Consum redus de energie electrica.
  • Raport calitate/pret, este o alegere excelenta.
  • Foarte silentios.
  • Poate fi folosit atat la birou cat si acasa.
  • AC dispune de o multime de functii.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • La design se mai putea lucra putin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.