Aeroterma ceramica de perete TESY HL 274 WPTC, 2000 W, 2 trepte de putere, Functie ventilatie, Display, Timer, Telecomanda

Aeroterma ceramica de perete TESY HL 274 WPTC, 2000 W, 2 trepte de putere, Functie ventilatie, Display, Timer, Telecomanda este un produs ce va incalzi camera in care este instalat.

Aeroterma are un design modern, se moneaza pe perete nu incomodeaza cu spatiul und este montata. Pe timpul cat lucreaza aeroterma este foarte silentioasa, camera se va incalzi imediat.

Aeroterma dispune de doua trepte de putere, pentru fiecare treapta consumul de energie este separat. Treapta 1 – 1000 W, treapta 2 – 2000 W, se poate controla cu ajutorul telecomezi.

Griala de ventilatie din dotare va dispersa caldura in mai multe directii din camera. Aeroterma se poate monta si in baie, birouri, camera copilului.

Aeroterma ofera siguranta pe parcursul cat nu este supravegheata, aceasta are siguranta speciale pentru supra-incalzire.

Culoarea alb se potriveste tuturor ambienturilor, aeroterma se monteaza doar la interior.

Pretul este AICI.

Aerotema este potrivita pentru o camera de apartament, pe perioada cat vei avea caldura de la retea oprita, este de ajuns functionarea timp de 30-45 min pentru a incalzi o camera normala pentru ca persoanee care stau in acea camera sa aiba confortul necesar.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Tip montaj

10.0/10

PRO

  • Este foarte ieftina.
  • Se monteaza foarte usor.
  • Foarte silentioasa.
  • Doua trepte de putere.
  • Functie de ventilatie.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Consumul de energie nu este de neglijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.