Masina de tocat Heinner MG1500TA-BG Pareri si Review

Masina de tocat Heinner MG1500TA-BG, 1600W, accesoriu rosii, Wood/Inox este un obiect de uz casnic de foarte buna calitate, design ultra modern, aspect foarte placut, colorata si cu insertii din inox.

Aceasta vine la pachet cu un accesoriu special de pregatit cei mai gustosi carnati de casa. Cu ajutorul acestei masini de tocat, vei obtine  sigur cele mai bune preparate facute la tine acasa cu cele mai bune ingrediente. Pentru preparatele de toamna, masina de tocat mai vine cu un accesoriu special pentru rosii. Tava de alimentare este accesoriul ce iti va usura munca si te va proteja atunci cand vei toca diferite alimente.

Masina de tocat mai vine la pachet cu 3 site speciale din inox. Toate cutitele ce alcatuiesc mecanismul de taiere sunt fabricate din cel mai bun inox.

Functia speciala de ”revers” foarte utila atunci cand cutitele din masina de tocat intampina material mai greu de tocat. Tot ce trebuie sa faci este sa inversezi turatia motorului si masina de tocat se va debloca automat.

Dupa utilizare, masina de tocat carne se curata si se intretine foarte usor, spatiul de depozitare pe care aceasta il ocupa este foarte mic.

Masina intra foarte usor intr-un dulap de bucatarie obisnuit.

Masina de tocat Heinner dispune de doua viteze, ce trebuie sa mai sti, este ca masina de tocat atunci cand este pusa la treaba nu deranjeaza persoanele care se afla in casa, pentru ca motorul si mecanismul este foarte silentios.

Masina de tocat Heinner MG1500TA-BG Pareri si Review

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

10.0/10

PRO

  • 3 site de taiere din inox
  • Accesorii pentru rosii si carnati
  • Foarte silentioasa
  • Usor de curatat dupa folosire
  • O masina de tocat foarte utila

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.