Masina de tocat Heinner MG16TA-WX, 1600W, accesoriu rosii, Wood/Inox

Masina de tocat Heinner MG16TA-WX, 1600W, accesoriu rosii, Wood/Inox este un obiect de uz casnic de foarte buna calitate, design ultra modern, aspect de lemn cu insertii din inox.

Masina de tocat vine la pachet cu un accesoriu special de pegatit cei mai gustosi carnati de casa. Daca vei folosi aceasta masina de tocat, vei sti sigur ce contin preparatele pe care le pregatesti in casa.

Pentru preparatele de toamna, masina de tocat mai vine cu un accesoriu special pentru rosii. Tava de alimentare este acceosoriul ce iti va usura munca si te va proteja atunci cand vei toca diferite alimente.

Masina de tocat mai vine la pachet cu 3 site speciale din inox. Toate cutitele ce alcatuiesc mecanismul de taiere sunt fabricate din cel mai bun inox.

Functia speciala de ”revers” foarte utila atunci cand cutitele din masina de tocat intampina material mai greu de tocat. Tot ce trebuie sa faci este sa inversezi turatia motorului si masina de tocat se va debloca automat.

Dupa utilizare, masina de tocat carne se curata si se intretine foarte usor, spatiul de depozitare pe care aceasta il ocupa este foarte mic.

Pretul este AICI.

Masina de tocat intra foarte usor intr-un dulap de bucatarie obisnuit.

Masina de tocat dispune de doua viteze, ce trebuie sa mai sti, este ca masina de tocat atunci cand este pusa la treaba nu deranjeaza persoanele care se afla in casa, pentru ca motorul si mecanismul este foarte silentios.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • 3 site de taiere din inox
  • Accesorii pentru rosii si carnati
  • Foarte silentioasa.
  • Usor de curatat dupa folosire.
  • O masina de tocat foarte utila.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Consumul de energie nu este de neglijat.
  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.