Aeroterma ceramica Heinner HCH-L1500RD Pareri si Recomandari Utile

Aeroterma ceramica Heinner HCH-L1500RD cu o putere de 1500 W si 2 trepte de puterem aeroterma ceramica Heinner este ideala pentru o camera de apartament. Un real ajutor in zilele de iarna, friguroase. Are un design foarte placut, culoarea rosie, va arata miunat in orice locuinta. Temperatura se poate seta dupa dorinta iar datorita termostatului, aeroterma se va opri atunci cand ajunge la temperatura setata. Consumul de energie este foarte mic ceea ce este un mare atu. Elementul de incalzire este realizat din ceramica de inalta calitate si inalta rezistenta, acest material fiind binecunoscut pentru termoconductivitatea foarte buna. De asemenea ceramia pastreaza caldura mai mult timp si se incalzeste foarte repede.

Vezi oferta aici


Aeroterma ceramica Heinner HCH-L1500RD este foarte sigura in cazul in care aceasta se rastoarna, se va opri imediat, deci nu sunt riscuri de acidente si incidente neplacute.
In cazul in care aeroterma este acoperita din greseala sau de catre un copil, aceasta se va opri datorita sistemul de protectie de supraincalzire.
Este o aeroterma extrem de practica, usor de mutat dintr-o camera in alta, usor de depozitat, aceasta nu ocupa mult spatiu.
Desi mica ventilatorul ce da caldura afara este foarte puternic dar in acleasi timp silentios, s epoate dormi cu ea fara probleme.

Este perfecta pentru o camera sau pentru un birou. Caldura se pastreaza foarte bine, asta, desigur, depinzand si de cat de bine este izolata camera, de usile inchise sau deschise.
Este realizata din materiale de calitate care nu se incalzsesc, aeroterma putand fi atinsa fara probleme, fara mirosuri sau zgomote la incalzire sau racire.

Mai multe detalii aici

Raportul pret calitate pentru aceasta aeroterma este unul foarte corect si putem spune ca este o investitie foarte inspirata si de un real ajutor. Recenziile pozitive lasate de catre persoanele care au incercat-o ne conving inca o data de calitate aerotermei Heinner.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Vezi oferta EvoMag Vezi oferta Doraly Vezi oferta Vexio Vezi oferta Dwyn Vezi oferta Badabum

Aeroterma ceramica Heinner HCH-L1500RD Pareri si Recomandari Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Caldura

10.0/10

Confort

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Incalzeste rapid
  • Pastreaza caldura
  • Silentioasa
  • Raport pret calitate bun
  • Practica

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.