Aparat de vidat Tefal VacuPack Classic VT254070 Pareri si Recomandari

Aparat de vidat Tefal VacuPack Classic VT254070 un aparat indispensabil in orice casa, aparatul de vidat este unul dinrte cele mai bune de pe piata. Se foloseste foarte simplu, tot ce trebuie sa faci este sa pui continutul in punga, sa pui celalalt capat in aparat si apoi inchide capacul si apasa butonul de vidare si sigilare. Pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp este foarte importanta in orice casa. Procesul de vidare le pastreaza mult mai bine, mai proaspete si mai usor de manevrat. Puteti vida pungi pentru congelator, pungi pentru alimente, si cam tot ceea ce stiti ca aveti nevoie.

Dotat cu functia inteligenta ce iti permite sa opresti procesul de vidare atunci cand crezi ca este potrivit doar prin atingerea unui buton.
La pachet cu Aparat de vidat Tefal VacuPack Classic VT254070 veti primi si 18 pungi speciale, Tefal pentru vidat. Dupa terminarea acestora recomandam achizitionarea pungilor speciale pentru vidat pentru rezultate optime. Are un design modern si foarte placut, va arata foarte bine in orice bucatarie. Nu ocupa mult spatiu, acesta neffind un aparat masiv.
De asemenea este usor de depozitat, acesta putand fi pus si pe verticala.
Bara de lipire este de 31 cm.


Raportul pret calitate este unul foarte bun pentru acest produs iar recenziile sunt pozitive, persoanele care l-au incercat il recomanda la randul lor ca fiind un aparat de calitate, realizat din materiale de calitate, foarte rezistent in timp si foarte utile in orice casa.

Poti vida oricand, orice ai nevoie. Poti vida si carnea ce urmeaza sa fie depozitata la congelator, la lada frigorifica atunci cand se taie porcul de craciun. De asemenea toate prepratele din carne, carnati si alte bunatati pe care doriti sa le pastrati cat mai mult timp si cat mai proaspete posibil. Calitatea Tefal nu se dezminte nici cu acest produs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aparat de vidat Tefal VacuPack Classic VT254070 Pareri si Recomandari

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Practic

9.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Practic
  • Usor de folosit
  • Practic
  • Eficient

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.