Aeroterma de perete cu rezistenta ceramica ARGO Wally 2000W, Ionizator, Display LCD, Telecomanda, Timer, 2 trepte de putere, Control touch screen, 2 moduri de incalzire, Oscilatie automata flapsuri

Aeroterma de perete cu rezistenta ceramica ARGO Wally 2000W, Ionizator, Display LCD, Telecomanda, Timer, 2 trepte de putere, Control touch screen, 2 moduri de incalzire, Oscilatie automata flapsuri este un produs de calitate, fabricat din materiale atent selectionate.

Aeroterma are un design ultra modern se monteaza pe perete in locul aparatului de aer conditionat. Pentru ca aeroterma su nu fie deranjanta va trebui sa ii alegi foarte atent locul de montaj.

Incalzitorul de perete cu rezistenta ceramica si ventilator ARGO Wally se incadreaza perfect in designul oricarei locuinte sau al spatiului tip office.

Principiului de functionare: rezistenta ceramica – aerul din incapere este incalzit rapid.
Rezistenta ceramica (PTC-Positive Temperature Coefficient) ofera posibilitatea de autoreglare a caldurii si, automat, a consumului energetic.

Pretul este AICI.

Rezistenta elementului de incalzire creste brusc atunci cand acesta ajunge la o anumita temperatura ”T max”.
Gratie acestei caracteristici speciale ”variatia rezistentei in functie de temperatura” nu este necesar niciun tip de reglare a temperaturii si niciun sistem suplimentar de securitate pentru a controla temperatura si a permite economii semnificative de energie.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Tip montaj

10.0/10

PRO

  • Se monteaza foarte usor.
  • Design ultra-modern.
  • Incalzeste foarte repede camera in care este montat.
  • Pe langa capacitatea de incalzire, Wally este prevazut si cu ionizator, cu ajutorul caruia se restabileste echilibrul ionic al aerului din incapere.
  • Telecomanda cu infrarosii.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.