Aeroterma industriala ceramica de incalzire Intensiv Pro 2kW PTC cu 3 trepte de putere si termostat + CADOU Termometru digital cu higrometru

Pentru a incalzi rapid incaperi largi cum ar fi sali de sedinta, birouri, magazine vei avea nevoie de o sursa de caldura puternica.

Azi iti propunem sa achizitionezi Aeroterma industriala ceramica de incalzire Intensiv Pro 2kW PTC cu 3 trepte de putere si termostat + CADOU Termometru digital cu higrometru.

Desi este o aeroterma de mici dimensiuni si un design unic, aceasta are o forta remarcabila de impingere a aerului, cu un debit de 158 metri cubi de aer pe minut veti incalzi in timp record incaperea.

Fabricata din materiale de calitate, aeroterma este foarte rezistenta, partea exterioara nu se incalzeste datorita izolatiei foarte bine facuta.

Aeroterma incalzeste foarte bine spatii de pana la 20 de metri patrati, intensiv PRO 2kW PTC este o aeroterma simpla cu un design modern, potrivita pentru spatiile mici si cu un consum mic de energie. Reprezinta alegerea ideala pentru incalzirea incaperilor.

Aeroterma dezvolta o putere de pana la 2000 W, care insa poate fi reglata cu ajutorul celor 3 trepte de putere.

Este o aeroterma silentioasa ce poate fi lasata sa functioneze chiar si pe timpul noptii, iar termostatul aerotermei va asigura mereu mentinerea temperaturii dorite.

De retinut este faptul ca acest tip de aeroterma nu poate fi folosit decat la interior.

Pretul este foarte MIC si poate fi descoperit AICI!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de curent electric

9.0/10

Suprafata de incalzire

10.0/10

PRO

  • Design modern.
  • Dimensiuni reduse.
  • Debit de aer cald puternic.
  • Panou de control.
  • Usor de transportat.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.