Aeroterma Rowenta Instant Comfort Compact SO2330

A sosit momentul sa te pregatesti pentru sezonul rece, mentine temperatura optima in caminul tau cu ajutorul Aeroterma Rowenta Instant Comfort Compact SO2330. Aeroterma este dotata cu doua trepte de puteretermostat de siguranta si termostat reglabil.

Cu ajutorul acestei aeroterme poti incalzi lejer o camera de 16mp, zogomotul ventilatorului este foarte silentios. Studiile au aratat ca vei simti caldura din primul minut ce este pusa in functiune, dupa care la fiecare 10 minute temperatura din camera va creste cu un grad.

Raport calitate pret este o alegere foarte buna, pentru ca acest tip de aeroterma este accesibila tuturor persoanelor indiferent de venituri.

Aceasta poate fi gasita in doua culori, Negru sau Argintiu. Aeroterma are o carcasa foarte rezistenta, aceasta nu se va incalzi pe perioada cat este in functiune, datorita izolatiei foarte buna.

Materialele folosite pentru fabricare sunt de calitate, consumul de curent electric nu este de neglijat, puterea aerotermei este de 2400W, pentru fiecare treapta aeroterma are consum specific de curent electric.

Aeroterma dispune de un design compact, dimensiuni reduse, astfel aceasta este foarte usor de transportat dintr-un loc in altul fara prea mare dificultate.

Pretul este foarte MIC si poate fi descoperit AICI!!!

9.4

Calitate

9.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de curent electric

9.0/10

Putere Vebtilator

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Isi face simtita prezenta imediat in incapere.
  • Temparatura din camera creste imediat.
  • Design modern.
  • Dimensiuni reduse.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.