Set Bucatarie L 180 cm, Sonoma

Daca esti hotarat sa faci o schimbare in bucataria ta sau vrei sa iti mobilezi noua bucatarie, azi iti prezentam un set nou de mobila pe nume Somoa, fabricata din lemn de stejar de calitate cu un design ultra modern.

Setul de mobila este foarte accesibil ca pret dispune de o multime de sertare si locuri speciale pentru depozitat ustensile necesare in bucatarie.

Lemnul folosit la asamblarea setului de mobila este foarte durabil, se asambleaza foarte usor.Bucatarie realizata din PAL melaminat de 16 mm, avand usile din decor Sonoma, iar carcasa de culoare alba. Contine blat din PAL, decor Sonoma, de grosime 16mm si spatiu pentru chiuveta.

Setul este compus din doua corpuri, ansamblul inferior are urmatoarele dimensiuni:L 120 x l 50 x H 82 cm, ansamblul superior are urmatoarele dimensiuni:L 180 x l 28 x H 50 cm.

De retinut: acest model de mobila vine la pachet neasamblat, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca montarea se face foarte repede de catre oricine. Im pachetul comandat vei avea schita pentru fiecare corp din bucatarie.

Pretul este foarte MIC si poate fi descoperit AICI!!!

9.8

Calitate

9.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Montaj

10.0/10

PRO

  • Usor de montat.
  • Setul dispune de sertare foarte folositoare.
  • Materialul folosit este de durata.
  • In pachet fiecare set dispune de schita de montaj.
  • Pretul este foarte atractiv.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.