Ansamblu Cazan de baie pe Lemne Silver HTM

Ansamblu Cazan de baie pe Lemne Silver HTM este sursa care poate produce la tine acasa apa calda menajera cu un cnsum minim de combustibil si in cel mai scurt timp.

Tipul de combustibil pe care poti sa il folosesti la acest cazan este: lemn, deseuri de lemn, brichete si rumegus. Rezervorul cazanului este emailat, fiind unul dintre cele mai protejate cazane impotriva coroziuni.

Invelisul exterior al cazanului este fopsit in camp electrstatic folosind diferite culori de pulbere. Cazanul de baie dispune de cea mai buna izoatie termica, acesta pastrand foarte mult timp paca calda in interiorul rezervorului fara ca sursa de foc sa mai existe.

Cazanul de baie tip HTM-Silver 92 litri izolat respecta cerintele din directiva de joasa presiune. Cazanul este dotat cu adaptor pentru cosul de fum, termometru, supapa siguranta reglata la 6 bari.

Dupa ce a fost sudat rezervorul acesta a suferit mai multe probe, printre care si supunerea unei presiuni de 12 bari. Cazanul este foarte usor de intretinut si foarte usor de reparat.

Accesul la cosul de fum si curatarea gudronului e face foarte usor, vei avea cale libera pentru aceste operatiuni datorita inventiei constructorului. Durata incalziri apei menajere este foarte scurta, aceasta se faca aproape instant, pentru ca in interiorul rezervorului de apa sunt tevi care prin interiorul lor curcula sursa de caldura.

Cazanul dispune de protectie impotriva supraincalzirii se asigura prin montarea supapei de schimb de siguranta.

Volumul cazanului este de 92l, ese prevazut cu 3 tevi de fum, presiunea maxima a apei poate ajunge la 6 bari, temperatura maxima pe care o poate atinge apa menajera este de 85 de grade Celsius, randament termic; pana la 95% – diametrul de racordare la cos: 110/140mm, teava intrare apa rece: 1/2 tol interior, teava iesire apa calda; 1/2 tol exterior.

Materialul din care este fabricat cazanul este metal avand in inetriorul lui gratar din fonta. Montajul cazanului se face pe o suprafata plana de preferinta betonata.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Detaii Produs
Tip produs – Cazan combustibil solid
Tip combustibil – Lemn
Tip ardere – Standard
Utilizare – Rezidential
Tip montare – Podea
Tiraj – Natural
Stil – Traditional
Material – Metal
Culoare – Alb/Negru
Detalii Tehnice
Putere nominala – 10 kW
Temperatura maxima de lucru – 85 C
Volum camera de ardere – 0.5 m³.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Capacitate Incalzire

10.0/10

Montaj

10.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Acces rapid la cura de aimentare cu combustibil.
  • Mondaj foarte simplu.
  • Incalzeste apa enajera aproape instant.
  • Mentine temperatura apei menajere din rezervor foarte mult timp.

Contra

  • Design-ul este retro.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.