Cazan de baie pe lemne HTM Silver 92 cu 2 surse

Cazan de baie pe lemne HTM Silver 92 cu 2 surse este un produs inovativ ce iti va fi de folos atunci cand vei ramane in pana de lemn sau pana de curent.

Cazanul de baie are forma cilindrica clasica, acesta se poate alimenta cu combustibil solid lemn, deseuri de lemn, brichete, rumegus sau se poate racorda la reteaua electrica.

Tehnologia rezervorului este una revolutionara, acesta este emailat fiind singurul de pe piata care foloseste astfel de protectie. Exteriorul cazanului este vopsit in camp electrostatic, astfel vopseaua va rezista foarte mult timp, umezeala nu mai este dusmanul cilindrului.

Cazanul dispune de cea mai buna izolatie termica, pentr alimentarea la reteaua electrica cazanul are in dotare rezistenta electrica , thermostat , led de semnalizare,buton reglaj temperatura, anod de magneziu pentru protectia anticoroziune.

Capacitatea cazanului de baie este de 92l, este izoat si respecta cerintele din directiva de joasa presiune. Pentru utilizarea pe lemn cazanul de baie este prevazut cu adaptor pentru cosul de fum , termometru, supapa siguranta reglata la 6 bari. Pentr siguranta consumatorului rezervorul este supus unei probe la o presiune de 12 bari.

Acest cazan de baie ofera siguranta maxima in timpu utilizari datorita solutiilor alese de constructor pentru fabricarea acestuia.

Datorita ilotatiei termice de cea mai buna calitate apa din rezervor isi va mentine temperatura aproximativ 24 de ore. Datorita emailului cu, care este protejat cazanul durata de viata a acestuia este prelungita, diminuand fenomenul de coroziune al rezervorului.

Cazanul este foarte usor de intretiunut si foarte usor de reparat, vei avea acces rapid la fiecare element din constructia lui.

Rezistenta electrica a cazanului este de 2000W, acces rapid a cosul de fum pentru curatare, intretinere si indepartare a gudronului.

Cazanul incalzeste apa foarte rapid, datorita serpentinei de tevi care se afla in interiorul rezervorului de apa, schimbul de caldura fiind aproape instant.

Protectia impotriva supraincalzirii se asigura prin montarea supapei de schimb de siguranta.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Detalii Produs
Tip produs – Cazan combustibil solid
Tip combustibil – Lemn, Electric
Tip ardere – Standard
Utilizare – Rezidential
Tip montare – Podea
Tiraj – Natural
Stil – Traditional
Material – Metal
Functii – Termostat
Continut pachet – 1 x Centrala
Culoare – Alb
Detalii Tehnice
Putere nominala – 10 kW
Temperatura maxima de lucru – 85 C
Tensiune alimentare – 230 V
Volum camera de ardere – 0 m³.

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Capacitate Incalzire

10.0/10

Montaj

9.0/10

Design

9.0/10

PRO

  • Incalzeste imediat apa menajera.
  • Raport calitate pret este o achizitie foarte buna.
  • Foarte folositor atunci cand ramai fara lemn sau curent electric.
  • Pastreaza apa calda o zi si o noapte.
  • Este prevazut cu o multime de sisteme de siguranta.

Contra

  • Design-ul este retro.
  • Se recomanda a se monta numai pe Soba HTM

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.