Antioxivita 100ml PHENALEX

ANTIOXIvita este cel mai puternic antioxidant 100% natural din cate exista pe piata, extras din seminte, pielite si rahis de struguri (concentrație cca 700mg/ml). Ingrediente – apa, extras din samburi, pielite si rahis de struguri (min. 40% subtanta uscata).
Principiul activ – polifenoli (acizi fenolic, antociani, flavonoide, taninuri, catechine, resveratrol)
Previne si inhiba – mbatranirea, stresul oxidativ, oboseala, cresterea celulelor leucemiei, agent chimiopreventiv.
Stimuleaza – Pofta de mancare, tranzitul intestinal, asimilarea calciului, acuitatea vizuala.
Actiune – Antivirala, antibacteriana, tonica: musculatura si sistem nervos, antidiareica, antiinflamatorie, anticancer, antiulcer, hemostatica.
Protectie – Parkinson, Raceli si viroze, Boli de ochi degenerative, Radicali liberi, cancer de colon + alte tipuri, hepatoprotectie, accidente vasculare.
Amelioreaza – Simptome de menopauza, ridurile, varice siflebite, circulatia sangelui la inima.
Te ajuta:
– sa-ti încetinești îmbătrânirea si sa-ti reduci stresul oxidativ (actiune genetica directa pe gena longevitatii)
– sa normalizezi tranzitul intestinal;
– sa-ti reglezi tensiunea arteriala
– sa scazi vizibil si neconditionat glicemia, trigliceridele și colesterolul;
Are actiune:
– puternic antitumorală;
– antivirală;
– antibacteriană;
– tonică pentru creier, musculatură și sistemul circulator.
– Se recomanda: Persoanelor cu predispozitie la bolile cardiovasculare, flebite, varice, cu antecedente familiare de accidente vasculare, persoanelor cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor, diverse forme de cancer. De asemenea este un bun remediu in raceli si viroze protejand organismul chiar si la copii peste 2 ani.
Dozaj:
-pentru preventie sau intretinere
– 2,5ml/zi
– ca tratament sau adjuvant la un tratament medicamentos
– 5ml / zi la persoanele pana in 80 kg
– 7ml / zi la persoanele pana intre 80 kg – 100 kg
– 10ml / zi la persoanele peste 100 kg
Mod de administrare:
– Se agita flaconul energic si se face dozarea in functie de indicatiile de mai jos. Produsul se administreaza dupa o masa principala ca atare sau diluat in apa, suc de fructe, ceai la temperatura potrivita, miere, iaurt etc.
Din cercetarile proprii, incepand cu anul 2008, nu s-au depistat reactii adverse inclusiv la utilizarea de durata. Actioneaza sinergic cu tratamentele alopate.
– Singura atentionare este in cazul persoanelor care urmeaza un tratament cu anticoagulante, caz in care recomandam a nu se depasi doza de preventie de 2,5 ml/zi.

Ulei de cocos extra virgin ecologic/bio 450g/565ml NIAVIS, uleiul de cocos Niavis este obtinut prin metode traditionale prin presare la rece. Acesta nu este procesat in niciun fel, astfel încât, dacă constatati mici impuritati, acestea sunt absolut normale, provenind de la nuca de cocos.

Miere De Manuka KFactor 16 RAW 100% Naturala 500g WEDDERSPOON. Oamenii din întreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afecțiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infecții cu stafilococ, paraziți intestinați, ulcere gastrice și multe alte afecțiuni gastro intestinale.

Gatulet Fericit – Spray de gat pentru copii si adulti cu Miere si Propolis 20ml PRISACA TRANSILVANIA. Propolisul este cunoscut pentru actiunea sa antivirala si antiinfectioasa, fiind un antibiotic natural cu beneficii dovedite in tratarea bolilor respiratorii si in general a celor specifice aparatului ORL. Dat fiind proprietatile sale terapeutice, propolisul este un remediu eficient nu doar pentru durerile in gat, ci si tuse, inflamatii si raceli.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Beneficiu

10.0/10

actiune

10.0/10

previne imbatranirea

10.0/10

PRO

  • Colesterol – cura de 60 zile, 80%* din voluntari de ambele sexe cu varste intre 30-65 ani cu o doza de 5 ml/zi si fara tratament alopat au inregistrat scaderi are valorii colesterolului LDL intre 82 si 140 mg/dl. Ceilalti 20% voluntari au ineregistrat scaderi nesemnificative.
  • Trigliceride – cura de 60 zile, 90%* voluntari de ambele sexe cu varste intre 30-65 ani cu o doza de 5 ml/zi si fara tratament alopat au inregistrat scaderi are valorii trigliceridelor pana in limite normale.
  • Tranzit intestinal - cura 30 zile, 100%* voluntari de ambele sexe cu varste cuprinse intre 25 si 82 ani cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat in medie dupa prima saptamana reglarea tranzitului intestinal, acesta mentinandu-se chiar si dupa incetarea tratamentului o perioada dar in functie de obiceiurile alimentare ale voluntarilor.
  • Raceli si viroze – in faze acute 5 zile tratament, 100% voluntari de ambele sexe cu varste intre 25-65 ani cu o doza de 5 ml de 2 ori pe zi au prezentat reducerea efectelor de disconfort specifice.
  • Glicemie – cura de 60 zile, 90% * voluntari de ambele sexe cu varste intre 40-65 ani cu o doza de 5 ml/zi diagnosticati cu diabet de tip 2 , impreuna cu tratamentul alopat( doar cu tratament alopat nu ajugeau cu nivelul glicemiei in limite normale) au inregistrat scaderi ale glicemie sub 140.

Contra

  • Nu uitati: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.