Aparat fizioterapie AimGroup, Vital Protect

Aparat fizioterapie AimGroup, Vital Protect este un aparat foarte usor de folosit extrem de benefic in tratarea starilor de anxioase, starilor de oboseala si in redarea vitalitatii organismului.

Acest aparat are o multitudine de efecte benefice asupra corpului, cum ar fi: accelereaza procesele de regenerare a organismului dupa interventii chirugicale, perioade indelungate de stres sau boala, stimuleaza inteligenta vitala sa declanseze procese naturale de vindecare si reechilibrare, reduce riscul producerii de accidente vasculare si infarct miocardic, stimuleaza organismul sa ignore factorii perturbatori din mediul inconjurator.

Purtand acest aparat cu un design foarte modern va puteti lua adio de la atat de obisnuitele migrene, de la straile de oboseala accentuata si nu numai.

VITAL PROTECT este construit pe baza a doua principii care cresc imunitatea organismelor vii la radiatiile nocive din mediul inconjurator. Avantajele VITAL PROTECT sunt: protectie activa,protectie pasiva, frecventa de lucru este foarte precisa, omnidirectional, forma ergonomica, fiabilitate deosebita, semnal mai puternic cu 30%.

Este de mare ajutor femeilor insarcinate, copiilor, persoanelor varstnice, celor care lucreaza mai mult de 8 ore in fata unui calculator. La comandarea aparatului de fizioterapie Aim Group VITAL PROTECT veti primi cadou un CD cu 10 melodii care au incorporate sunetele fundamentale ale Planetelor Sistemului Solar inregistrate de catre oamenii de stiinta de la NASA.

Sunetele au fost modulate pe frecventa 7,83 Hz, adica cea mai benefica rezonanta pentru creier si corp.

Simpla lor ascultare face ca organismul sa vibreze pe o frecventa binefacatoare si sa amplifice in corp energiile minunate ale Planetelor Sistemului Solar.

Cele 10 melodii faciliteaza si intrarea in starea de meditatie.
Tip produs – Aparat fizioterapie

Aparat fizioterapie electrostimulare Tens 220V, foarte benefic in lupta cu durerile musculare. Tensiuni la nivelul gatului si al coloanei cervicale, periartrita la nivelul umerilor sau probleme ale articulatiilor humerale, picioare reci.

Aparat infrumusetare radiofrecventa, ultrasunet, vacuum TSL. Cu ajutorul capului cu unde sonore puternice colective, undele sonore puternice de 40000HZ pot fi emise pentru a vibra celulele grase la viteza maxima si pentru a produce numeroase goluri de vid in interiorul si exteriorul celulelor grase, creand un impact puternic asupra celulelor grase pentru a genera celulele blastice interiorizate si a dezintegra trigliceridele in glicerol si acizi grasi liberi.

Saltea antiescare Venti Care, saltea antiescare:compusa din saltea din PVC durabil, pompa de presiune si kit de reparare.

5.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Beneficiu

10.0/10

durata bateriilor

0.0/10

fiabilitate

0.0/10

PRO

  • Raport calitate pret este exceptional.

Contra

  • Ctiti cu atentie instructiunile de utilizare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.