Anvelopa All Season Sailun TERRAMAX CVR 235/65 R17 108H

Daca a sosit momentul sa iti schimbi anvelopele la masina, iti recomandam un tip de anvelopa cu inidici foarte buni Anvelopa All Season Sailun TERRAMAX CVR 235/65 R17 108H. Daca ai ales acest model nu va mai trebui sa le schimbi odata cu anotimpul.

De recomandat este ca la 10 mii de km cele de pe spate sa fie inlocuite cu cele de pe fata. Asa vei mentine gradul de uzura echilibrat. Anvelope all season 235/65 R17 SAILUN Terramax Cvr 108 XLH – sunt produse in China, marca anvelopelor este SAILUN, modelul este Terramax Cvr, latimea benzii de rulare este de 235 mm, raportul intre inatime si latime este de 65% iar diametrul interior al anvelopei este de 17 inchi (toli).

Pentru siguranta dumneavoastra respectati indicii de incarcare si viteza maxima marcati pe anvelopa, respectiv 108 XL si H. Acest tip de anveopa se monteaza pe masinile de teren SUV/4×4.

Chiar daca consumul de combustibil este influentat si de alti factori ca presiunea din pneuri (este foarte important sa fie cea recomandata de producator) sau stilul de condus, rezistenta la rulare a anvelopelor este un factor care poate afecta consumul de carburant.

Cu cat este mai mica rezistenta la rulare, cu atat se reduce cantitatea de carburant necesara deplasarii inainte a vehiculului si cu atat sunt generate mai putine emisii de carbon. Diferenta la consumul de carburant intre anvelopele de clasa A si G poate ajunge pana la 7,5%.

Pentru un autoturism mediu, in jur de 0,65 l la 100 km parcursi, in lei la un plin de 50 litri economisim cam 20 lei la un plin (adica vreo 3,25 lei la suta de kilometri doar din anvelope).

Aceasta anvelopa are Clasa C de eficienta a consumului de combustibil.

Acest lucru inseamna ca consumam cu 0.03 litri de combustibil mai putin la 100km decat o anvelopa care are clasa F.

Pentru mai multe detalii depsre Anvelopa poti intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Aderenta

10.0/10

PRO

  • Anvelopa are aderenta pe orice tip de drum.
  • Chiar si pe zapada sau gheata anvelopa se comporta exemplar.
  • Pe timp de vara distanta de franare este foarte scurta.
  • Daca vei conduce cu atentie vei reduce consumul de combustibil.
  • Demaraj foarte bun.

Contra

  • Pretul usor ridicat.
  • Nu am identificat pareri contra.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.