Masina de paine Tefal Home Bread Baguette PF610138, 1500 g, 16 programe, Alb

Masina de paine Tefal Home Bread Baguette PF610138, 1500 g, 16 programe, Alb este accesoriul ce iti va oferi cel mai rapid acces la toate functiile de preparare si coacere.

Masina de caut paine prepara cele mai delicioase si fragede baghete, tot ce trebuie sa faci este sa pui in cuva unde se va malaza ingredientele atent alese de tine.

Preparatele pe care le pregatesti in aceasta masina de facut paine vor fi gata de consum in funtie de programul stabiit de tine. Gata!!! De azi nu vei mai consuma tu si familia ta paine plina de chimicale si ingrediente de proasta calitate din magazine.

Masina de facut paine dispune de 16 programe extrem de folositoare.

Cele 3 programe ale crustei iti vor fi pe plac, pentru ca painea va avea exteriorul”coaja” fix asa cum iti doresti tu. Masina de facut paine poate prepara 3 cantitati de paine, incepand de la 750g-1kg si 1.5kg.

Programele de care dispune masina de facut paine sunt urmatoarele: 3 pentru baghete, 9 pentru paine, 1 pentru aluat, 1 pentru placinta, 1 pentru gem si 1 pentru paste.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Afisajul digital LCD te va ajuta sa urmaresti cat timp mai are din program sau sa tetezi programul dorit de tine. Masina de facut paine dispune de functia ” pornire intarziata ”, aceasta functie este extrem de folositoare, programul se folosestfel.

Va trebui sa pui in cuva ingredientele, cand vei ajunge acasa de la serviciu sau cand te vei trezi din somn vei avea painea prospata gata de consum.

Functi de pastrare la cald o poti folosi atunci cand preconizezi ca vei intarzia la masa. Masina de facut paine iti va pastra produsul cald.

Pentru mai multe detalii despre produs poti intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de curent

10.0/10

PRO

  • Pentru masuratori folositi lingura si cana gradata care vin impreuna cu masina.
  • Motorul, desi este foarte puternic, este foarte sientios.
  • Masina ok, isi face treaba si merita banii.
  • Masina de facut paine dispune de o multime de programe de lucru.
  • Face o paine foarte buna si foarte delicioasa.

Contra

  • Unele persoane au indicat un consum mai mare de energie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.