Anvelopa Iarna DEBICA FRIGO 2 MS, 205/55R16 91T

Pentru ca masina sa se comporte in limite normale si sa raspunda a cele mai alementare comenzi, cum ar fi: demaraj, franare si stabilitate in curbe, vei avea nevoie de anvelope profesionale de calitate superioara.

Azi iti prezentam Anvelopa de Iarna DEBICA FRIGO 2 MS, 205/55R16 91T. Construite special pentru ca masina sa nu intre in derapaj foarte usor, sa demarezi, fara ca masina sa patineze fara sa avanseze.

Sa franezi, distanta fiind foartemica in comparatie cu anvelopele vechi. Anveopa de iarna DEBICA FRIGO 2 MS va reduce drastic riscul acvaplanari, deoarece canelurile sunt asezate special pe partea de rulaj pentru a evacua apa imediat.

Profilul Frigo 2 este caracterizat printr-o compozitie complexa ce ofera flexibilitate sporita in conditii de temperaturi joase specifice tarilor nordice.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Compusii speciali si numarul crescut de pliuri imbunatatesc aderenta in conditii extreme de iarna. In plus, anvelopa Debica Frigo 2 este diferita prin cresterea numarului de caneluri laterale si circumferentiale ce ajuta la dirijarea apei si noroiului mai eficient in afara suprafetei anvelopei si minimizeaza riscul de acvaplanare.

Pentru ca masina sa se comporte exemplar pe drum, in curbele stranse sa nu derapezi este indicat ca toate cele 4 roti sa fie echipate cu acest model de anvelopa. Doar asa vei simti diferenta dintre anvelopele vechi si DEBICA FRIGO 2.

Pentru mai multe detalii despre aceasta anvelopa, intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Aderenta

10.0/10

Stabilitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Masina mai stbila.
  • Nu face zgomot.
  • Nu derapeaza.
  • Distanta de franare este mult mai mica.
  • Stabilitate pe drum greu acoperit cu gheata.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.