Camera Auto DVR 2Drive EXECUTIVE 2.7″ Full HD, 12MP, 8 Leduri Infra Rosu + 1 Led Fill Light support Real Night Vision, cu card de memorie Kingston microSDHC 8GB, Class 10 + Adaptor

Camera Auto DVR 2Drive EXECUTIVE 2.7″ Full HD, 12MP, 8 Leduri Infra Rosu + 1 Led Fill Light support Real Night Vision, cu card de memorie Kingston microSDHC 8GB, Class 10 + Adaptor este o camera performanta ce iti va fi martor a orice eveniment rutier la care este posibil sa participi.

Camera de filmat fimeaza foarte bine chiar si atunci cand o masina te depaseste, se poate focaliza atat de bine incat poti observa numarul masini. Pe timp de noapte functioneaza excelent.

Nu se incalzeste si nu se opreste in mers cum fac mai aproape toate camerele de filmat. Acumulatorul incorporat are capacitatea de 180 mAh si permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului in jur de 3-5 minute, atunci cand este incarcat la maxim.

Aceasta va permite efectuarea documentarii foto in caz de accident sau alte evenimente rutiere. Capacitatea de stocare poate fi extinsa pana la 32GB folosind card microSd.

Functia Night Vision va face ca, camera de filmat sa capteze cele mai clare imagini chiar si atunci cand vizibilitatea este scazuta sau pe timp de noapte.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Pe obiectivul camerei de filmat se gasesc 8 Leduri Infra Rosu + 1 Led Fill Light suport Real Night Vision, acestea vor ajuta la imbunatatirea imagini inregstrate.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Unghi de filmare

10.0/10

Stabilitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Capteaza imagini clare.
  • Se prinde foarte usor pe parbriz.
  • Filmeaza foarte bine pe timp de noapte.
  • Inregistreaza si sunet.
  • Se pot face si poze.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.